Sauli Koskinen asui vuosia Yhdysvalloissa ja tutustui paikalliseen halloween-kulttuuriin: ”Vuokrasimme bilebussin ja kiertelimme alueen hienoimpia juhlia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sauli Koskinen asui vuosia Yhdysvalloissa ja tutustui paikalliseen halloween-kulttuuriin: ”Vuokrasimme bilebussin ja kiertelimme alueen hienoimpia juhlia”

Sauli Koskinen on osallistunut moniin halloween-juhliin Yhdysvalloissa.

Sauli Koskinen asui aikanaan Yhdysvalloissa, jonne hän muutti vuonna 2011.­

2.11.2019 12:52

Mediapersoona ja juontaja Sauli Koskinen, 34 vuotta, asui Yhdysvalloissa takavuosina yhteensä kolme ja puoli vuotta. Pyhäinpäivän juhlallisuudet tulivat noina vuosina tutuiksi.

– Ei se halloweenin juhlinta lopulta niin erilaista ole siellä kuin Suomessakaan. Juhlitaan ystävien kanssa hyvällä mielellä, Sauli sanoo.

Erityisen hyvin hänelle jäi mieleen aivan ensimmäinen halloween sen jälkeen, kun hän muutti Yhdysvaltoihin vuonna 2011.

– Vuokrasimme kaveriporukalla ison bilebussin ja kiertelimme sen kanssa alueen hienoimpia juhlia. Se oli mielettömän hauskaa.

Saulin halloween-biletyylejä vuosien varrelta.­

Bussissa soitettiin bilemusiikkia, nautittiin drinkkejä ja vietettiin aikaa ystävien kanssa. Koskisen mukaan bussissa oli parisenkymmentä vierasta.

– Taisin pukeutua silloin vampyyriksi. Se on kiva muisto niiltä ajoilta.

Selviytyjät-tv-ohjelmasta ja Big Brotherista tunnettu tv-tähti on juhlinut sittemmin halloweenia myös Suomessa. Esimerkiksi vuonna 2017 hän pukeutui Peter Paniksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?