Melanie Griffith julkaisi kuvan itsestään alusvaatteissa – 62-vuotiaan tähden fanit eivät säästelleet ylistyssanojaan: ”Olet inspiraationi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Melanie Griffith julkaisi kuvan itsestään alusvaatteissa – 62-vuotiaan tähden fanit eivät säästelleet ylistyssanojaan: ”Olet inspiraationi”

Hollywood-tähti poseeraa Instagram-kuvassaan pelkissä alusvaatteissa ja sai faneiltaan ylistäviä kommentteja.

62-vuotias Melanie Griffith sai fanit häkeltymään alusvaatekuvallaan.­

1.11.2019 18:42

Näyttelijä Melanie Griffith, 62, kohautti pari vuotta sitten, kun hänen kasvojensa ihon hämmästeltiin muuttuneen yhdessä yössä rypyttömäksi ja hehkuvaksi.

Muutos herätti ihmetystä faneissa, sillä tähti oli aiemmin vannonut, ettei hän koskaan kävisi kauneusoperaatioissa.

Nyt Griffith sen sijaan sai faneiltaan ihastuneita reaktioita, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on sonnustautunut ainoastaan mustiin alusvaatteisiin ja korkokenkiin. Tähdellä on Instagramissa lähes 500 000 seuraajaa.

Sekä Daily Mail että fanit kehuvat näyttelijän näyttävän yhtä hyvältä kuin vuonna 1988 Working girl -elokuvassa, josta muodostui Griffithin todellinen läpimurtorooli, joka toi hänelle myös Oscar-ehdokkuuden.

– Wau, mikä kroppa, Mel! fanit hehkuttavat.

– Kuinka onnistutkin säilymään noin upeana?

Melanie Griffithin tytär Dakota Johnson on niin ikään näyttelijä.­

– Sinun täytyy olla todella omistautunut ja tehdä kovasti töitä näyttääksesi noin hyvältä. Olet inspiraationi.

– Okei, nyt tiedän, mistä Dakota on perinyt upean vartalonsa! eräs kirjoitti viitaten Griffithin ja hänen ensimmäisen aviomiehensä Don Johnsonin tyttäreen Dakota Johnsoniin, 30, joka on niin ikään menestynyt näyttelijä.

Dakota Johnsonin lisäksi Griffithillä on 34-vuotias on Alexander toisen aviomiehensä Steve Bauerin kanssa sekä 23-vuotias tytär Stella liitostaan Antonio Banderasin kanssa.

Griffith on kertonut treenaavansa useita kertoja viikossa ja harrastavansa esimerkiksi pilatesta ja joogaa. Lisäksi tähden kerrotaan suosivan vähähiilihydraattista ruokavaliota.

Näyttelijän ulkonäkö on ollut suurennuslasin alla jo vuosikausia Hollywoodissa. Griffithin kasvot ovat muuttuneet vuosien saatossa todella paljon, mutta näyttelijä on ollut hyvin vaitonainen hänelle mahdollisesti tehdyistä kauneusoperaatioista.

62-vuotias näyttelijä on kertonut kuntoilevansa säännöllisesti ja noudattavansa vähähiilihydraattista ruokavaliota.­

Griffith myönsi keväällä 2017 antamassaan haastattelussa, että hän oli jossakin vaiheessa mennyt liiallisuuksiin ulkonäkönsä muokkaamisessa.

Näyttelijä sanoi havahtuneensa itsekin, kuinka paljon hänen ulkonäkönsä on todellakin muuttunut.

– En ymmärtänyt sitä, kunnes ihmiset alkoivat sanoa, että voi luoja, mitä hän on tehnyt itselleen, Griffith on kertonut Porter-lehdelle.

Hän sanoo ilkeiden kommenttien loukanneen häntä syvästi, mutta hän marssi samantien kauneusklinikalle korjaamaan erheensä.

– Olin niin loukkaantunut, että menin toisen lääkärin luo ja hän liuotti kasvoihini ruiskutetun sonnan pois, Griffith puhisi.

– Toivon, että näytän nyt normaalilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?