Pussycat Dolls -tähdelle tehtiin sterilisaatio suoraan synnytyksen jälkeen – myös aviopuolisoa odottaa sama: taustalla erikoinen syy - Viihde - Ilta-Sanomat

Pussycat Dolls -tähdelle tehtiin sterilisaatio suoraan synnytyksen jälkeen – myös aviopuolisoa odottaa sama: taustalla erikoinen syy

Kuvituskuva
Julkaistu: 31.10.2019 22:01

Kimberly Wyatt ja hänen miehensä Max Rogers toivottivat muutama viikko sitten tervetulleeksi kolmannen lapsensa.

The Pussycat Dolls -yhtyeestä tuttu Kimberly Wyatt, 37, sai pari viikkoa sitten kolmannen lapsensa. Laulajan poikavauva syntyi suunnitellulla keisarileikkauksella ja hurmasi perheensä heti. Wyattin perheeseen kuuluu lisäksi hänen puolisonsa, mallina työskentelevä Max Rogers, 37, ja parin tyttäret Maple, 2, ja Willow, 4.

The Mirror -lehden mukaan Wyattille tehtiin leikkauksen yhteydessä myös sterilisaatio, sillä hän halusi varmistaa, ettei tulisi enää raskaaksi. Wyatt kertoo OK! Magazinen haastattelussa että viisihenkinen perhe on hänelle aivan riittävä eikä hän halua enää neljättä lasta.

– Minun putkeni tukittiin samalla, kun olin siellä, Wyatt sanoo.

Max Rogers ja Kimberly Wyatt ovat olleet naimisissa vuodesta 2013.

Max Rogers ja Kimberly Wyatt ovat olleet naimisissa vuodesta 2013.

Wyattin puoliso paljastaa OK! Magazinelle, että myös hänelle tehdään sterilisaatio. Rogersin mukaan pari haluaa varmistua siitä, ettei Wyatt tule enää raskaaksi.

– Minulle tehdään myös vasektomia – me emme ota mitään riskejä, Rogers toteaa.

Miehen mukaan hänen sterilisaatiolleen on myös toinen syy. Pari haluaa nimittäin varmistaa sen avulla, että mikäli he joskus eroaisivat, eivät he kumpikaan pystyisi saamaan lapsia muiden kanssa. Rogersin mukaan on tärkeää, että hän on asiassa vaimonsa kanssa samalla viivalla.

– Olen varma, että tulemme olemaan yhdessä ikuisesti, mutta jos me eroaisimme jostakin syystä, ei Kim voisi saada lapsia kenenkään muun kanssa, joten minunkaan ei pitäisi voida tehdä niin, Rogers selitti parin päätöstä.

Wyatt kertoo lehdelle myös ensimmäisistä viikoista vastasyntyneen vauvansa kanssa. Hän myöntää, että keisarileikkauksesta toipuminen on ollut haastavaa.

– Se on ollut raakaa. Olen tanssija, joten se, mitä tuollainen leikkaus vaatii, on rankkaa, Wyatt sanoo.

Laulan mukaan hän on joutunut nukkumaan sohvalla, sillä ei pääse ylös sängystään omin avuin. Wyattin mukaan hänen puolisonsa ollut tärkeänä apuna hänen toipuessa leikkauksesta.

Wyatt kertoi alkuviikosta Instagramissa, että vaikka arki uuden tulokkaan kanssa on ollut ihanaa, on se myös ollut pökerryttävää. Pieni poika sai nimekseen Senna Ford ja hän on pitänyt vanhempansa kiireisenä.

– Kaikki on ollut hullunmyllyä parin viime viikon ajan – syöttämistä kellon ympäri ja parantumista keisarileikkauksesta. Olen kiitollinen aviomiehelleni hänen tuestaan ja siitä, että on ollut rinnallani kaiken sen läpi. Meidän pieni Sennamme on ihastuttava pikkuprinssi ja hänen siskonsa ovat rakastuneet häneen päätä pahkaa.

The Pussycat Dollsin muodostivat Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Nicole Scherzinger, Ashley Roberts ja Jessica Sutta.

The Pussycat Dollsin muodostivat Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Nicole Scherzinger, Ashley Roberts ja Jessica Sutta.

Wyatt oli 2000-luvun alussa mukana The Pussycat Dolls -yhtyeessä, joka nousi valtavaksi sensaatioksi. Yhtyeen rivit hajosivat lopullisesti 2010, sillä laulaja Nicole Scherzinger lähti soolouralle. Bändiin kuuluivat Wyattin ja Scherzingerin lisäksi Carmit Bachar, Jessica Sutta, Ashley Roberts ja Melody Thornton.

Naiset ovat kertoneet julkisuudessa, etteivät ole väleissä soolouralle lähteneen Scherzingerin kanssa.

Tuoreimmat osastosta