Ville Niinistö paljastaa Instagramissa löytäneensä uuden rakkauden – puolisolla kokoomustausta: ”Seurustelemme ja se on ihanaa”

Ville Niinistö hempeilee Instagramissa rakkaansa kanssa.

Ville Niinistö iloitsee Instagramissa löytäneensä rinnalleen ihmisen, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja surut.

31.10.2019 14:53

Europarlamentaarikko Ville Niinistö julkaisi torstaina hempeän päivityksen, jossa hän paljasti löytäneensä rinnalleen uuden rakkaan.

– On ihmeellinen tunne, kun löytää viereen ihmisen, jonka lähellä on aina hyvä olla. Ihmisen, jonka kanssa haluaa jakaa arkeaan ja jonka kanssa istua yhdessä peiton alla varpaat vierekkäin vaikkapa katsomassa telkkaria. Mitä nyt Rusko välillä kaappaa päähuomion itselleen, hän kirjoittaa.

Niinistö sanoo Instagramissaan, etteivät hän ja hänen naisystävänsä Hennariikka Andersson aio kommentoida suhdettaan sen tarkemmin julkisuudessa.

– Yksityisasioistamme emme aio jatkossakaan puhua, mutta tässä tällainen vahvistus siitä että joo, seurustellaan Hennariikka Anderssonin kanssa – ja se on ihanaa, hän kirjoittaa.

Kokoomustaustainen Hennariikka Andersson työskentelee viestintäjohtajana.

Ville Niinistö on aikaisemmin kertonut Kodin Kuvalehdessä avioeron olleen kova paikka hänelle. Niinistö ja Ruotsin vihreiden entinen puheenjohtaja Maria Wetterstrand erosivat 2012.

–  Ero oli valtava pettymys. Olin kuvitellut, että kaiken pystyy korjaamaan, Niinistö sanoi Kodin Kuvalehdelle 2014.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?