Linnan juhlien teema julki – kutsujen postitus vieraille on alkanut - Viihde - Ilta-Sanomat

Linnan juhlien teema julki – kutsujen postitus vieraille on alkanut

Tasavallan presidentin kanslia kertoo tiedotteessaan, että presidentti Niinistö ja rouva Haukio haluavat tänä vuonna huomioida henkilöitä ja instituutioita, jotka edistävät luotettavan tiedon välittämistä.

30.10.2019 13:25

Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanoton teemana on tänä vuonna tieto ja yhteiskunnallinen keskustelu.

– Suomen vahvuutena on aina ollut kyky toimia yhdessä, tilan antaminen erilaisille mielipiteille ja tiedon monipuolinen käyttäminen, tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo tiedotteessa.

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio haluavat tällä kertaa huomioida itsenäisyyspäivän vastaanotossa henkilöitä ja instituutioita, jotka toiminnallaan edistävät luotettavan tiedon välittämistä ja yhteiskunnallista keskustelua.

– Jokainen voi osaltaan edistää kunnioittavaa keskustelukulttuuria sekä vahvistaa luottamusta tietoon ja asiantuntijuuteen, ja mikä olennaisinta, pysyä totuudessa. Tämä rakentaa luottamusta, presidentti Niinistö sanoo kansliansa tiedotteessa.

Presidenttipari kutsuu Presidentinlinnaan noin 1 700 eri tavoin ansioitunutta suomalaista. Kunniavieraina on sotiemme veteraaneja ja lottia.

Tasavallan presidentin kanslian mukaan itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton kutsujen postitus on alkanut tällä viikolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?