Muistatko Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutun Miian? Asteli jo kolmatta kertaa avioliittoon – intiimeissä häissä poikkeukselliset musiikkivalinnat - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutun Miian? Asteli jo kolmatta kertaa avioliittoon – intiimeissä häissä poikkeukselliset musiikkivalinnat

Ensitreffit alttarilla -sarjasta tuttu Miia Ezen avioitui aiemmin tässä kuussa ”Ruusumiehensä” kanssa.

29.10.2019 20:09

Ensitreffit alttarilla -sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella nähty Miia Ezen meni hiljattain naimisiin. Miia julkaisi Instagram-tilillään herkän kuvan häistään, jossa hän kävelee käsi kädessä tuoreen aviopuolisonsa kanssa.

– Mun rakas, mun paras ystävä ja mun sielunkumppani. Mr. Johansson. Oikea rakkaus on niin vahva, koska se saa pelkäämään jopa kuolemaa. Joku päivä tää loppuu, mutta kunnes kuolema meidät erottaa niin mä oon sun ja sä oot mun, Miia kirjoittaa Instagramissa.

Miian Instagram-profiilista selviää, että avioliiton myötä hän vaihtoi sukunimensä Ezenista Johanssoniksi. Avioliitto on Miialle jo kolmas, sillä hän avioitui Ensitreffit alttarilla -sarjassa Ollin kanssa. Aiemmin hän oli naimisissa turkkilaismiehen kanssa.

Nyt Miia kertoo blogissaan Miia kertoo hääpäivästään. Hän paljastaa, että meni naimisiin puolisonsa kanssa maistraatissa jo 10. lokakuuta. Toimitus oli nopea ja yksinkertainen.

– Se oli täysin tavallinen torstai. Saavuimme paikalle tavallisissa arkivaatteissa ja vihkiminen oli nopeasti ohi. Seremonia kesti itseasiassa niin vähän aikaa, että siskoni ei edes kerennyt istumaan, koska hän halusi napata hetkestä muutaman kuvan, Miia kuvailee blogissaan.

Myöhemmin hääjuhlaa ja avioliiton siunaustilaisuutta vietettiin Porvoossa. Pari valitsi hääpaikakseen juuri Porvoon siksi, että he haaveilevat muutosta kaupunkiin. Intiimeissä häissä oli paikalla noin 20 parin läheisintä perheenjäsentä ja ystävää.

Miia paljastaa blogissaan, että perinteisen häämarssin sijaan Porvoon tuomiokirkossa kuultiin varsin poikkeukselliset kappalevalinnat.

– Marssin alttarille kälyni kahden tytön kanssa Jurassic Parkin teemamusiikin soidessa taustalla – tämä tietenkin uruilla soitettuna.

Miia kertoo, että kanttorina toimi hänen lapsuuden ystävänsä. Siunaustilaisuuden jälkeen tuore aviopari poistui alttarilta Queenin We Are The Champions -kappaleen tahdissa.

Kirkonmenojen jälkeen pari vietti hääjuhlaansa ravintolassa neljän ruokalajin menun kera. Hääyötä puolestaan viettiin hotellissa.

– Hääjuhlassa saimme kuunnella kauniita puheita ja kaksi parasta ystävääni olivat tilanneet yllätysesiintyjän paikalle, joka oli mielestäni aivan upea häälahja. En ole varmaan koskaan reagoinut niin vahvasti mihinkään yllätykseen, koska purskahdin lähestulkoon huutoitkuun ja tietenkin onnesta. Ilta oli kaikin puolin täydellinen, Miia kuvailee tärkeää päiväänsä.

Miia kertoi ennen häitään blogissaan, että hänellä meinasi iskeä valtava paniikki morsiuspuvun kanssa. Hän oli tilannut itselleen netistä hääpuvun, mutta se ei istunut korjailuista huolimatta hänelle tarpeeksi hyvin. Miia suuntasi juhlapukuliikkeeseen etsimään uutta pukua, mutta myös siellä vastaan tuli ongelmia.

– Näytin niissä mekoissa kuin 10-vuotias tyttö, joka olisi puettu näyttävän arabinaisen mekkoon – upposin niihin, hän kuvailee liikkeissä sovittamiaan mekkoja.

Mekot eivät istuneen ja etenkin niiden rintamus aiheutti harmaita hiuksia.

– Saumat tuntuivat tönköiltä, puvut raskailta ja ehkä kaikista hassuin asia oli se, että jokaisen asussa oli tissien päälle aseteltavat paksut fileet. Omat tissini eivät täyttäneet niistä puoliakaan ja näytin lähinnä naurettavalta, Miia kuvaili blogissaan.

– Eräs myyjäkin sanoi, että: ei kukaan tiedä, ettei ne ole oikeasti sun tissit. Se näytti siltä, kuin olisin käynyt Tallinnassa hakemassa täytettä. Ei näin – haluan näyttää itseltäni, tuleva morsian huokasi.

Nyt Miia paljastaa blogistaan, että sopiva hääpuku löytyi lopulta helsinkiläisestä juhlapukukaupasta.

Miia ehti olla puolisonsa kanssa pitkään yhdessä ennen parin häitä. Miia on kutsunut puolisoaan aiemmin nimellä ”Ruusumies”.

Hän paljasti viime kesänä Elle-lehden blogissaan, että mies kosi häntä heinäkuussa 2018 parin yhteisellä Kroatian-matkalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?