Roope Salminen näpäytti Instagramin fitness-intoilijoita hulvattomalla kuvalla – seuraajat eivät olleet pysyä housuissaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Roope Salminen näpäytti Instagramin fitness-intoilijoita hulvattomalla kuvalla – seuraajat eivät olleet pysyä housuissaan

Roope Salminen julkaisi Instagram-tilillään hupaisan kuvan kuntosalilta.

Roope Salminen kuittaili Instagramissa fitness-intoilijoille.­

29.10.2019 18:59

Näyttelijä ja juontaja Roope Salminen, 29, julkaisi Instagram-tilillään tiistaina hulvattoman kuvan, jolla mies näpäyttää sosiaalisen median fitness-intoilijoita.

Kuvassa Salminen poseeraa kuntosalilla käsissään suurehkot käsipainot. Kuvan yhteyteen Salminen on lisännyt sarkastisen kuvatekstin, jossa hän nostaa esiin huomioita kuntosalimaailmasta.

– Fitness-tilit on niin suosittuja nykyään, että päätin aloittaa omat PT-neuvot täällä, Salminen kirjoittaa.

– Muistakaa, että HALLITUT liikkeet HILLITYILLÄ painoilla johtaa parempiin lopputuloksiin ilman loukkaantumisriskiä. AINOA poikkeus on, jos joku on ottamassa teistä kuvaa. SILLOIN ladatkaa rautaa tankoon niin maan v*tusti, hän kuittailee.

Samalla Salminen kuittailee nettivalmennuksia Instagramissa kauppaaville personal trainereille. Hän kertoo omasta kuvitteellisesta valmennuksestaan, joka on suunniteltu nimenomaan viihdealan ihmisille.

– Sellasia vinkkejä kuten 1. nuku yli 7 tuntia yössä, 2. syö paljon proteiinia ja 3. ala näyttelijä-juontaja-muusikoks, jotta ei tarvii käydä arkisin päivätöissä, eli sulla on aikaa ja energiaa käydä salilla 6 kertaa viikossa ja leijua sillä ihmisille, jotka tuntee riittämättömyyttä katsoessaan sun kuvia, Salminen tarinoi.

Roope Salminen on hauskuuttanut muun muassa Putous-suosikkiohjelman juontajana.­

Salmisen kuva on nopeasti kerännyt yli 2 000 tykkäystä sekä lukuisia kommentteja. Seuraajat lähtivät välittömästi mukaan Salmisen vitsailuun ja kyselivät kommenteissa, mistä miehen valmennuksen voisi itselleen hankkia.

– Onko jouluna tulossa aleen?

– Alatko pitämään myös treeniblogia?

– Vuoden paras tarjous, mutta siltikin jatkan sohvani lämmittämistä.

– On se hyödyllistä seurata sua, kun saa tämmösiä elämänviisauksia!

Muusikko Elias Kaskinen kiirehti kommentoimaan ystävänsä julkaisua.­

Yksi kuvaan kommentoineista on laulaja Elias Kaskinen, joka suosittelee muille Instagram-käyttäjille ystävänsä kuvitteellista valmennusohjelmaa äärimmäisen sarkastiseen sävyyn.

– Oon saanu Roopen valmennuksilla kyl ihan uskomattomia tuloksia aikaan. Ekan kolmen viikon aikana mun paino puolittui, sitten tehtiin ruokavalioon vielä pieniä muutoksia ja nyt viiden viikon jälkeen paino on enää neljänneksen siitä, mistä lähettiin, Kaskinen kommentoi.

– Voit myös itse alkaa myydä Roopen valmennuksia ja alkaa tienata rahaa, niin kuin minä tein! Uskomaton lentokone-etu (siis oma lentsikka!) on kyllä tuonut just semmosta pientä luksusta arkeen, mies jatkaa.

Roope Salminen on aiemminkin hauskuuttanut Instagram-seuraajiaan kuntosalikuvilla. Elokuussa hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa treenaa yhdessä isänsä, näyttelijä Eppu Salmisen kanssa.

Roope Salminen tuli tunnetuksi alkujaan tunnetuksi Kotikatu-sarjan Narskuna. Sittemmin mies on näyttelijäntöidensä lisäksi ihastuttanut muun muassa Putouksen juontajana jo useamman vuoden ajan. Salmisen äiti on näyttelijä Minna Turunen.

Salminen on vuosien varrella luonut uraa myös muusikkona. Hän luotsaa omaa Roope Salminen ja koirat -yhtyettään, joiden suurimpia hittejä ovat muun muassa Madafakin darra sekä Karavaani.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?