Krista Kososen ensi-illan lateksimekkoa puunattiin päälle kolme tuntia: ”Mekon alla on talkkia ja päällä saksalaista suihketta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Krista Kososen ensi-illan lateksimekkoa puunattiin päälle kolme tuntia: ”Mekon alla on talkkia ja päällä saksalaista suihketta”

Krista Kososen ensi-iltagaalan lateksimekkoa kiillotettiin hänen ylleen kuin autoa konsanaan.

– Meikkaaja vahasi mua kuin olisin ollut auto, Krista Kosonen nauroi asuaan.­

28.10.2019 21:58 | Päivitetty 28.10.2019 23:23

Krista Kososen ja Pekka Strangin tähdittämä Koirat eivät käytä housuja -elokuva on kerännyt jo paljon huomiota maailmalla, mutta Suomessa elokuva saa ensi-iltansa tulevana perjantaina 1. marraskuuta.

Elokuva on surua ja yksinäisyyttä huokuva draama kahdesta toisensa löytävästä ihmisestä, jotka etsivät vapautusta omista henkisistä lukoistaan, niin kutsuvierasensi-illassa näkyi selvästi sen BDSM-teema ja Kososen rooli alistavana dominana.

Kosonen oli itse pukeutunut tapahtumaan mustaan ihonmyötäiseen lateksimekkoon, jota oli puettu hänen ylleen kaiken kaikkiaan kolme tuntia.

– Mekon alla on talkkia ja päällä on saksalaista Keltaisesta ruususta hankittua suihketta, jolla tämä on kiillotettu ylleni. Meikkaajani Miika Kemppainen hinkkasi ja vahasi mua sillä aineella kolme tuntia ihan kuin mä olisin auto, hän nauraa.

Valtiatar Villi-Ira, Keiju ja Krista Kosonen olivat pukeutuneet ensi-iltaan täysin sen teeman mukaisesti.­

Näyttelijä valmistautui elokuvaan muun muassa käymällä katsomassa BDSM-sessioita.

– Kyllähän tästä monenlaisia elämyksiä jäi mieleen, Kosonen kertoo.

Näyttelijä Alina Tomnikovilla on käynnissä työntäyteinen syksy ja monia projekteja. Hän on kuitenkin saanut myös pienen hengähdystauon kiireestä, kun hän pääsi häämatkalle miehensä Lauri Laukkasen kanssa. –Kävimme viikon pyrähtämässä siellä sun täällä. Katsotaan, jos ensi vuonna ehtisi tehdä vähän pidemmän road tripin vaikka Italiassa tai Yhdysvalloissa.­

Kosonen kävi katsomassa sessioista yhdessä elokuvan ohjaajan J-P Valkeapään sekä näyttelijäkollegansa Pekka Strangin kanssa Suomen tunnetuimpiin ja pitkäuraisimpiin dominoihin kuuluvan valtiatar Villi-Iran luona.

– Istuimme nahkanaamiot päässä ja seurasimme vierestä ensin hieman normaalimpaa sessiota ja myöhemmin kuristamista, Kosonen kertoo.

– Voisi luulla, että sellaista on vaikea päästä katsomaan, mutta Ira nauroi, että hänellä on jonossa ihmisiä, jotka odottavat, että saisivat yleisöä, näyttelijä jatkaa.

Ina Mikkola tutustui BDSM-kulttuuriin tehdessään Ina <3 porno -sarjaa. –Kuten minun tutustuessa aiheeseen, niin myös tässä elokuvassa käy ilmi, että BDSM on monille ihmisille terapiamuoto. On helppo ajatella, että kyse on vain kinkystä seksijutusta, vaikka siinä on aika paljon syviä elementtejä, jotka eivät ole edes seksuaalisia, Mikkola kertoo.­

Elokuvan päärooleissa nähdään Pekka Strang ja Krista Kosonen.­

Sampo Marjomaa saapui ensi-iltaan yhdessä modisti-bloggari Fiona Timantin alias Heli Karhusen kanssa. Molemmat olivat pukeutuneet elokuvan teeman mukaisesti mustaan nahkaan. –Pukeutuminen oli helppoa, koska meitä yhdistää kiinnostus tällaista erilaista populaarikulttuuria kohtaan. Asusteita ei todellakaan tarvinnut hankkia erikseen, vaan kaikki löytyi omasta kaapista, kaksikko naureskelee.­

Sara Sieppi kertoo saaneensa todella paljon viestejä ihmisiltä, joiden mielipide hänestä on muuttunut Selviytyjät Suomi -sarjan myötä. –Aiemmin he olivat pitäneet mua hirveän pinnallisena ihmisenä, jolla ei ollut paljoa mielipiteitä eikä älyä olla pelissä mukana, mutta nyt he näkivät, että olen todella paljon muuta, Sieppi kertoo.­

Artikkelia korjattu 28.10.2019 kello 23.23. Elokuvan on ohjannut J-P Valkeapää, ei JP Siili.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?