Suomalainen Playboy-malli Taru Kalenov biletti ”Instagramin vihatuimman miehen” luona – pukeutui vain karkeista tehtyihin bikineihin - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalainen Playboy-malli Taru Kalenov biletti ”Instagramin vihatuimman miehen” luona – pukeutui vain karkeista tehtyihin bikineihin

Suomalaismalli Taru Kalenov kertoo Instagramissa juhlineensa halloweenia Dan Bilzerianin kuuluisissa juhlissa.

27.10.2019 10:25

Jo useamman vuoden ulkomailla asunut suomalaismalli Taru Kalenov on juhlinut tänä viikonloppuna halloweenia varsin kuuluisassa seurassa.

Kalenov nimittäin julkaisi Instagramissaan kuvia Dan Bilzerianin eli ”Instagramin vihatuimman miehen” maineikkaissa juhlista. Pokeriammattilaisena miljoonaomaisuuden luonutta Bilzeriania seuraa Instagramissa peräti 29 miljoonaa ihmistä, ja hän onkin toistuvasti kohauttanut esittelemällä kuvapalvelussa rehvakkaasti aseita, rahaa, ökyelämää ja erittäin vähäpukeisia naisseuralaisiaan.

Myös Kalenov oli pukeutunut Bilzerianin juhliin pukukoodin mukaisesti ja vetänyt ylleen karkeista tehdyt bikinit.

– Namutyttö. Halloween-juhlat, Kalenov hehkuttaa.

– Kuka haluaa maistaa karkkia? Kiitos Dan Bilzerian upeista Halloween-juhlista! Kalenov kiitteli.

Myös Bilzerian jakoi juhlista kuvan, joissa hän poseerasi vähäpukeisten mallien keskellä.

Mies on toistuvasti herättänyt närää erityisesti naisten keskuudessa sillä, että hänen Instagram-tilillään naiset esiintyvät usein joko hyvin niukoissa asuissa tai jopa alasti. Bilzerian on esitellyt seuralaisiaan anteliaissa otoksissa peittelemättä mitään. Hän on myös retostellut harrastavansa seksiä 17 naisen kanssa viikossa.

Miehen juhlat ovat niin tunnettuja, että kutsuvieraiden lisäksi hän myy niihin myös pääsylippuja. Ökyrikas Bilzerian matkustelee paljon. Taannoin hän vieraili taannoin Lontoossa, jolloin brittilehti The Sunin toimittaja pääsi tutustumaan miehen hulppeaan juhlatyyliin: bileissä ei ollut pulaa samppanjasta, kultaisista ehkäisyvälineistä tai lähes alastomista malleista.

Bilzerian on kerryttänyt jättimäisen omaisuutensa pelaamalla pokeria. Hänen koko omaisuutensa on arvioitu olevan huikeat 132 miljoonaa euroa.

Kalenov tuli alkujaan tunnetuksi Miss Helsinki -kilpailusta vuonna 2015 oltuaan yksi kilpailun finalisteista. Vaikka voittoa ei tullut, poiki kilpailu Tarulle paljon työtarjouksia. Tänä vuonna yksi Kalenovin suurista unelmista toteutui, kun hän pääsi Portugalin Playboy-lehden keskiaukeamatytöksi.

Sittemmin nainen on muuttanut pois Suomesta. Kalenov muutti Dubaihin, Arabiemiraatteihin, missä hän pyörittää yritystä yhdessä ex-miehensä, Scandinavian Hunks -tanssiryhmästäkin tutun Joel Vuorisen kanssa.

Kalenov kertoi Ilta-Sanomille elokuussa, että hän tienaa myös sosiaalisen median yhteistöillä.

– Jatkossa toivon, että yhteistöitä tulisi entistä enemmän. Odotankin niin paljon tulevia töitä, joita Playboy saattaisi poikia. Ehkäpä voisin elättää itseni pelkästään somella jonain päivänä.

– Työtilanne voi tämän myötä räjähtää käsiin positiivisessa mielessä – tai sitten ei. Ei voi tietää tulevasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?