Lumoavat kuvat julki: Nanna Karalahden Karoliina-sisko meni naimisiin – aikoi avioitua salaa jopa perheeltään, mutta suunnitelma petti - Viihde - Ilta-Sanomat

Lumoavat kuvat julki: Nanna Karalahden Karoliina-sisko meni naimisiin – aikoi avioitua salaa jopa perheeltään, mutta suunnitelma petti

Karoliinan ja Patrickin häissä olivat ystävien lisäksi kaikki perheenjäsenet Karoliinan siskoa, Nanna Karalahtea lukuun ottamatta.

Karoliinan ja Patrickin häissä olivat ystävien lisäksi kaikki perheenjäsenet Karoliinan siskoa, Nanna Karalahtea lukuun ottamatta.

Julkaistu: 26.10.2019 14:18

Wellnessmalli-kilpailua luotsaava Karoliina Koivisto avioitui Patrick-rakkaansa kanssa Helsingin Tuomiokirkon kappelissa.

Wellnessmalli-kilpailua luotsaava Karoliina Koivisto avioitui personal trainerina sekä golfvalmentajana työskentelevän kihlattunsa Patrick Roosin kanssa tänään lauantaina Helsingin Tuomiokirkon Kappelissa.

Karoliinalla ja Patrickilla oli alun perin tarkoituksenaan mennä naimisiin salassa vain muutaman ystävän todistaessa. Täysin häiden salailussa he eivät kuitenkaan onnistuneet.

– Suunnitelma toimi yllättävän pitkälle, Karoliina naurahtaa.

Lopulta Karoliinan oli pakko paljastaa suunnitelmansa äidilleen.

– Olemme niin superläheisiä, etten vain pystynyt pitämään uutisia salassa. Äidin kautta tieto levisi kaikille sisaruksille ja ajattelin, että pakkohan mun on kutsua isä saattamaan minut, Karoliina kertoo.

Karoliina ja hänen Patrick-rakkaansa saivat toisensa Helsingin Tuomiokirkon Kappelissa.

Karoliina ja hänen Patrick-rakkaansa saivat toisensa Helsingin Tuomiokirkon Kappelissa.

Häävieraita oli lipsahduksesta huolimatta intiimissä juhlassa alle parikymmentä. Paikalla olivat ystävien lisäksi kaikki perheenjäsenet Karoliinan siskoa, Nanna Karalahtea lukuun ottamatta.

– Nannan ja Jere ovat Espanjassa. Nanna tulee tosin käymään viikonloppuna kirjamessuilla, mutta hän lentää sen jälkeen takaisin sinne, Karoliina kertoo.

– Mokasin kai itse siinä, kun en kertonut aiemmin, hän jatkaa pohtien.

Karoliina on iloinen siitä, että hänen toinen siskonsa Pirke ja veljensä Henrik pääsevät paikalle juhliin.

Edes sateinen sää ei haitannut tuoreen avioparin onnea.

Edes sateinen sää ei haitannut tuoreen avioparin onnea.

Vihkimisen jälkeen limusiini hakee vieraat juhlimaan.

– Biletämme ystävieni kanssa muutaman tunnin limusiinissa, minkä jälkeen menemme koko seurueen voimin syömään suosikkiravintolaani. Sieltä jatkamme juhlimaan karaokebaariin, hän kertoo.

Matkalla hääpari toivoo sään sallivan häätanssin ulkosalla.

– Meillä on rakkauslukko siinä Rakkaudensillalla, joten haluaisimme tanssia häätanssimme siinä, Karoliina pohtii.

Karoliina valitsi ylleen elämänsä tärkeimpänä päivänä merenneitomallisen hääpuvun, jossa on pitkät, läpikuultavat hihat. Sulhanen pukeutui tyylikkäästi smokkiin.

– Olen vähän sellainen bling bling -tyyppi, mutta haluan mekon olevan hillitty ja tyylikäs. Päädyin lopulta yksinkertaisen kauniiseen pukuun, jossa on myös kimallusta. Se on enemmän kuningattaren kuin prinsessan puku, hän kuvailee.

Sisarukset Nanna Karalahti, Pirke Koskelainen ja Karoliina Koivisto.

Sisarukset Nanna Karalahti, Pirke Koskelainen ja Karoliina Koivisto.

Karoliina otti liiton myötä sukunimekseen Roos. Hän uskoo yhteisen sukunimen symboloivan uusperheen yhteneväisyyttä. Karoliinalla on edellisistä suhteistaan kaksi lasta, Patrickilla yksi.

– Olemme häiden jälkeen enemmän yksi perheyksikkö, hän pohtii.

Kaksikko tutustui toisiinsa ensi kerran jo kymmenen vuotta sitten Helsingin jäähallilla, kun Patrick oli bongannut vaalean kaunottaren katsomosta. Tuolloin Karoliina oli kuitenkin parisuhteessa.

Kaksi vuotta sitten kaksikon polut kohtasivat uudelleen deittisovellus Tinderissä. Patrick ei aikaillut, vaan laittoi Karoliinalle heti viestiä.

– Hän kirjoitti minulle pitkän viestin ja vitsaili, kuinka on kymmenen vuotta etsinyt minua. Näimme heti ja se oli menoa. Kaikella oli aikansa ja hetkensä, Hän kertoi IS:lle kesällä.

Parin oli tarkoitus avioitua jo kesällä, mutta he päätyivät eroon vain muutama kuukausi ennen juhlia. Ero kesti lopulta kuukauden.

– Uusperhearki on ajoittain koetellut meitä tosi paljon. Tauon aikana mietimme, mikä on oikein tärkeää, Karoliina pohtii.

– Kun päätimme jatkaa elämäämme yhdessä, ajattelimme siirtää häitä vuodella. Mutta emme malttaneet odottaa niin pitkään. Meidän oli pakko päästä nyt naimisiin!

Karoliina Koivisto luotsaa Wellnessmalli-kilpailua.

Karoliina Koivisto luotsaa Wellnessmalli-kilpailua.

Uutiset tulivat todellisena yllätyksenä Karoliinan perheelle.

– Vanhemmat olivat, että vastahan te erositte ja nyt olette menossa naimisiin, hän nauraa.

Salahäät pari aikoo korvata ystävilleen ensi kesänä suurilla juhlilla, joihin kutsuvat kaikki ystävänsä.

– Vuokraamme kartanon, jossa pidämme kreisit bileet kaikkien ystäviemme kanssa, Karoliina lupaa.

Hääkuvien tiedot: vaatteet: Muotitalo Tyynelä, meikki: Heidi Kämppi/Pretty by Flormar, hiukset: Leena Haltsonen/Saletti, kynnet: Midas Ihonhoitokeskus, morsiamen rusketus: VitaLiberata.

Tuoreimmat osastosta