Céline Dion julkaisi harvinaisen kuvan kaksospojistaan – laulajatähti varjelee lapsiaan tarkoin julkisuudelta: ”Olen todella ylpeä heistä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Céline Dion julkaisi harvinaisen kuvan kaksospojistaan – laulajatähti varjelee lapsiaan tarkoin julkisuudelta: ”Olen todella ylpeä heistä”

Céline Dion varjelee kaksospoikiaan julkisuudelta. Nyt tähti julkaisi sosiaalisessa mediassa harvinaisen yhteiskuvat pojistaan.

Celine Dionin kaksospoikia ei juuri nähdä julkisuudessa.­

26.10.2019 11:16

Laulaja Céline Dion, 51, julkaisi Instagram-tilillään harvinaisia kuvia 9-vuotiaista kaksospojistaan Eddystä ja Nelsonista. Kaksosia nähdään harvoin julkisuudessa.

Kuvilla Dion toivottaa hyvää syntymäpäivää pojilleen. Ensimmäisessä kuvassa pojat poseeraavat selin toisiinsa. Toisessa kuvassa molemmat pojista hassuttelevat irvistäen.

Voit selata kuvia klikkaamalla kuvien päälle ilmestyvistä nuolista.

– Tuplasti naurua, tuplasti rakkautta. Hyvää 9-vuotispäivää Nelson ja Eddy! Olen todella ylpeä pojistani. Rakastan teitä, kirjoittaa Dion kuvan yhteydessä.

Kolmen lapsen äiti Céline Dion on tällä hetkellä maailmankiertueella.

Celine Dion onnitteli poikiaan syntymäpäivän johdosta.­

Tammikuussa laulajalegendan fanit huolestuivat tähden hurjasta muodonmuutoksesta. Laulajatähden naisellinen tyyli on kerännyt aikaisemmin paljon kehuja, mutta nyt tähden muuttunut ulkonäkö on noussut otsikoihin ympäri maailmaa.

Sosiaalisessa mediassa kuohahti, kun Dion asteli kameroiden eteen Pariisin muotiviikoilla. Laulaja oli pukeutunut rintakehän paljastavaan Alexandre Vauthierin haalariin. Asuvalinta korosti Dionin erittäin hoikkaa uumaa.

Celine Dionin hoikka ulkomuoto huolestutti fanit tammikuussa.­

Fanit riensivät sosiaaliseen mediaan ja pian Dionin Instagram tulvi huolestuneista viesteistä.

Nyt Dion napautti ulkonäköään arvostelleita The Sunin haastattelussa. Laulaja korosti näyttävänsä juuri siltä miltä haluaa ja pukeutuvan asuihin, joissa hänen on hyvä olla.

Celine Dion on tällä hetkellä maailmankiertueella.­

– Teen tämän itseni vuoksi. Haluan tuntea itseni voimakkaaksi, kauniiksi, naiselliseksi ja seksikkääksi, Dion korostaa.

Dion myöntää laihtuneensa, sanoo painonpudotuksen mahdollistaneen sen, että hän voi pukeutua haute couture -asuihin.

– En halua puhua siitä. Jos tyylini miellyttää, niin tässä olen. Jos ei miellytä, niin jättäkää minut rauhaan, Dion sivaltaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?