Laulajatähti Adele juhli Hollywoodin megabileissä huimasti hoikistuneena – teki yhden merkittävän muutoksen avioeron jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulajatähti Adele juhli Hollywoodin megabileissä huimasti hoikistuneena – teki yhden merkittävän muutoksen avioeron jälkeen

Avioerosta toipunut Adele edusti muusikko Draken syntymäpäiväjuhlilla huomattavan eri näköisenä kuin aiemmin.

26.10.2019 9:07

Platinaa ja kultaa levyillään myynyt laulaja Adele, 30, tunnetaan radioissa soineista jättihiteistään, kuten Hello ja Someone Like You. Tarkasti yksityiselämäänsä varjelevan Adelen elämässä on ollut viime vuosina myrskyistä, mutta nyt laulajatähti näyttää saaneen elämänsä ruotuun viimeistä piirtoa myöden.

Adele edusti brittilehti The Sunin mukaan äskettäin kanadalaismuusikko Draken 33-vuotissyntymäpäiväjuhlilla Hollywoodissa. Vaikka päivänsankari oli juhlien pääosassa, vei avioerosta toipunut Adele auttamattomasti huomion muuttuneella ulkonäöllään.

Hän jakoi itse omalla Instagram-tilillään vain yhden kasvokuvan itsestään, mutta lehdet julkaisivat runsaasti upeita kuvia tähden juhlatyylistä.

Laulaja oli valinnut ylleen pitkän mustan olkaimettoman iltapuvun, joka paljasti hänen hoikistuneen ulkomuotonsa.

Drake jakoi kuvapalvelu Snapchatiin yhteiskuvan hänestä ja Adelesta.

Kuvassa erittäin onnellisen näköinen Adele nauraa Draken vierellä. Muusikon syntymäpäiväjuhlissa biletti lisäksi pitkä liuta maailmantähtiä, kuten Diddy, Chris Brown, ja rap-artisti Future.

Adelen viime vuodet ovat olleet vaikeita yksityiselämän puolella. Tähden avioero Simon Koneckista vuoti julkisuuteen huhtikuussa. Todellisuudessa parin avioliitto oli ajautunut karille jo vuosia aiemmin.

Nyt Adele näyttää kääntäneen uuden sivun elämässään. The Sunin tietojen mukaan Adelen muuttuneen ulkomuodon salaisuutena on muutama yksinkertainen niksi. Tärkein niistä on ollut sokerin jättäminen pois ruokavaliosta.

Adele helmikuussa 2017.­

Hoikistuneen ulkomuodon takana on myös uusi harrastus. Adelen kerrotaan hurahtaneen pilatekseen, jota hän harrastaa nyt säännöllisesti.

– Hän kerta kaikkiaan rakastaa uutta kunto-ohjelmaansa! Se todella toimii hänelle. On iso bonus, että hän pudottaa samalla painoaan, lähipiiristä kuiskutellaan.

– Hän on nauttinut elämästään ja itsestään. Hän näkee itsensä nyt tärkeimpänä asiana, tietysti sen lisäksi, että hän on äiti, lähipiiristä kerrotaan.

Adelella ja hänen ex-miehellään on 7-vuotias poika Angelo.

Adele vuonna 2016.­

Avioero koetteli Adelea paljon. Lähipiiristä kerrottiin tällöin brittilehdille, että Adele ja hänen toimitusjohtajana työskentelevä ex-miehensä Simon olisivat eläneet ”erillisiä elämiä” jo vuosia.

– Heidän lähimmät ystävänsä tiesivät hyvin, että tällä kertaa he eivät saa välejään selvitettyä, lähde kertoi The Sunille.

– He yrittivät vuosia, mutta lopulta täytyy hyväksyä se, että joku asia ei vain toimi.

Adele on ollut varsin tarkka yksityisyydestään. Vuonna 2016 Adelen ja Simonin avioitumisesta ehdittiin spekuloida kuukausia, ennenkuin Adele vihjaisi naimisiinmenostaan Grammy-gaalassa. Nähtäväksi jää, miten ex-aviopari on jakanut omaisuutensa, sillä pariskunnan yhteenlasketun omaisuuden arvoksi on arvioitu noin 162 miljoonaa euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?