Fanit rukoilevat tosi-tv-tähteä lopettamaan absurdit kauneusoperaatiot – ennen ja jälkeen -kuvat typerryttävät - Viihde - Ilta-Sanomat

Fanit rukoilevat tosi-tv-tähteä lopettamaan absurdit kauneusoperaatiot – ennen ja jälkeen -kuvat vetävät hiljaiseksi: ”Mitä sinulle on tapahtunut?”

Julkaistu: 25.10.2019 17:58

Lauren Goodger on saanut faninsa huolestumaan kauneusoperaatioistaan.

Ison-Britannian suositusta The Only Way Is Essex -tosi-tv-sarjasta julkisuuteen noussut Lauren Goodger, 31, on yksi saarivaltion seuratuimmista realitytähdistä.

Tempauksillaan ja niukoilla asuillaan tasaisin väliajoin kohauttanut Goodger on saanut faninsa huolestumaan alati muuttuvasta ulkonäöstään. Tähtöstä on syytetty myös ankarasta kuviensa muokkaamisesta.

Uusimmissa julkaisuissa tähden kasvot ovat muuttuneet liki tunnistamattomiksi pistoshoitojen myötä. Vielä kesäkuussa Goodger vannoi, ettei ole ottanut uusia täytehoitoja kahteen vuoteen.

– He rakastuvat minuun ennen kuin tietävät nimeni, Lauren runoilee kuvatekstissä.

Kuvan kommenttikenttä täyttyi saman tien huolestuneista faneista. Kommentoijat anelevat Goodgeria lopettamaan pistoshoitojen ottamisen kasvoihinsa, ennen kuin on liian myöhäistä.

– Mitä olet tehnyt kasvoillesi?

– Näytät sarjakuvahahmolta.

– Mitä sinulle on oikein tapahtunut?

– On surullista katsoa tätä kuvaa. En voi uskoa sitä.

– Lauren, olet kaunis, mutta sinun on pakko lopettaa.

– En edes tunnista sinua tästä.

– Näytät siltä, kuin olisit saanut halvauksen.

Goodger joulukuussa 2011.

Fanit ovat huolissaan Goodgerin alati muuttuvasta ulkonäöstä.

Otoksen saaman mediahuomion ja kritiikin seurauksena Goodger julkaisi uuden kuvan itsestään. Otoksessa nainen poseeraa vihreä iltapuku yllään.

– Älä vihaa pelaajaa, vihaa peliä, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

https://www.instagram.com/p/By8owp8FaNx/

Jo lähes 10 vuoden ajan julkisuudessa paistatellut Goodger on kertonut ottaneensa rintaimplantit, käyneensä nenäleikkauksessa ja rasvaimussa. Muita toimenpiteitä hän ei ole myöntänyt.

– Kasvoihini ei olla tehty leikkausta. Asioita on lisätty ja otettu pois, mutta muuten vain korostan piirteitäni huultenrajauskynällä ja sen sellaista, hän kaarteli Britannian This Morning -aamuohjelmassa.

– Kasvoissani on täyteaineita ja botoxia, mutta takapuoltani tai kasvojani ei olla koskaan operoitu, hän jatkoi.

Goodger toteutti muutama vuosi sitten hurjan muodonmuutosprojektin pudottaen suuren määrän kiloja lyhyessä ajassa. Naisen vaatekoko putosi nopeasti 42:sta 36:een. Tosi-tv-kaunotar otti kaiken irti elämänmuutoksestaan ja julkaisi muun muassa oman treeni-dvd:nsä, jossa ohjeisti muitakin pääsemään eroon liikakiloista.

Goodger vuonna 2010.

Celebs Go Dating -ohjelman tähdet karauttivat juhlimaan alkusyksystä 2019.

Goodger erosi pitkäaikaisesta miesystävästään Jake McLeanista vuonna 2016. Tosi-tv-kaunotar sanoi Closer-lehdelle hänellä olevan julkisuudessa maine miestennielijänä ja bilehirmuna, mutta todellisuudessa hän vaalii perinteisiä arvoja.

– Olen hyvin seksuaalinen ihminen, mutta en halua olla kenenkään kanssa intiimissä suhteessa, jollen seurustele hänen kanssaan. Haluan asettua aloilleni, Goodger sanoo lehdelle ja kuvailee etsivänsä elämäänsä romanssia, joka olisi kuin suoraan satukirjoista.

Lauren ja Jake-rakas Teneriffan-unelmalomalla syyskuussa 2013.

Elokuussa 2019 Goodger ilmoittikin osallistuvansa Celebs Go Dating -tosi-tv-formaattiin, jossa brittijulkkikset etsivät rakkautta. Ohjelmaa on tehty saarivaltiossa jo vuodesta 2016.

25.10.2019 klo 19: Vaihdettu jutusta kuva, jossa ei ollut Lauren Goodger.