David Beckhamin Romeo-poika, 17, loi uudelleen isänsä ikonisen hiustyylin – kumpi onnistui paremmin? - Viihde - Ilta-Sanomat

David Beckhamin Romeo-poika, 17, loi uudelleen isänsä ikonisen hiustyylin – kumpi onnistui paremmin?

Beckhamien Romeo-poika hauskuutti Instagram-seuraajiaan julkaisemalla huvittavan kuvaparin hänestä ja isästään.

25.10.2019 16:08

David ja Victoria Beckhamin Romeo-poika hauskuutti hiljattain Instagram-seuraajiaan. Romeo, 17, jakoi keskiviikkona Instagramin stories-osiossaan kuvan, jossa näyttää hyvin paljon isältään.

Kuvassa Romeon hiukset on letitetty ohuille leteille. Saman kaltainen kampaus on nähty myös Davidilla, sillä ex-jalkapalloilija edusti lähes identtisessä hiustyylissä vuonna 2003. Romeo kysyikin Instagram-seuraajiltaan, kumpaa letit pukivat paremmin.

Letit eivät kuitenkaan olleet ainoa kuvassa näkyvä yhtäläisyys, sillä Romeon korvia koristivat samanlaiset hopeiset renkaat, jotka myös Davidin korvissa nähtiin usein 2000-luvun alkupuolella. Daily Mail kertoo Romeon olleen kuvanottohetkellä matkalla Capital FM -radiokanavan juhliin.

17-vuotias Romeo on Beckhameiden toinen lapsi. Pariskunnalla on lisäksi pojat Brooklyn, 20, ja Cruz, 14, sekä tytär Harper, 8. Lapsista erityisesti Brooklyn on ollut runsaasti otsikoissa. Toukokuussa Brooklyn kuvattiin punaisella matolla yhdessä mallirakkaansa Hana Crossin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut muun muassa näyttelijä Chloë Graze Moretzin kanssa.

Myös Romeon parisuhdestatusta on arvuuteltu lehtien palstoilla useaan otteeseen. Syyskuussa Ok-lehti kertoi Romeon seurustelevan malli Mia ”Mimi” Reganin kanssa.

David ja Victoria Beckham ovat yksi maailman seuratuimmista pariskunnista. Pari on ollut naimisissa jo 20 vuotta. David ja aikanaan Spice Girlsista tunnettu Victoria tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 1997 ja he menivät naimisiin heinäkuussa 1999.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?