Ei herkille: Suurin pudottaja -ohjelmassa nähdään käsittämätön tehtävä – yksi kilpailijoista lopettaa kesken kovan alapääkivun takia - Viihde - Ilta-Sanomat

Ei herkille: Suurin pudottaja -ohjelmassa nähdään käsittämätön tehtävä – yksi kilpailijoista lopettaa kesken kovan alapääkivun takia

Varo juonipaljastuksia! Ensi viikon Suurin pudottaja -jaksossa nähdään kivulias pyöräilyhaaste, jonka yksi kilpailijoista joutuu lopettamaan kokonaan kesken.

Suurin pudottaja -ohjelmassa nähdään rankka kuntopyöräilyhaaste.­

24.10.2019 19:19

Suurin pudottaja -ohjelman ensi viikon jaksossa nähdään todella vaativa kuntopyöräilyhaastetehtävä.

Osallistujien on määrä polkea 12 tuntia putkeen kuntopyörää niin paljon kuin he suinkin ehtivät.

Kisan säännöt ovat yksinkertaiset. Kahdentoista tunnin aikana pisimmälle polkenut osallistuja voittaa kisan. Voittaja saa viimeiseen häätöäänestykseen itselleen kaksi ylimääräistä ääntä.

Ohjelmassa on mukana vielä neljä kilpailijaa. He ovat Akseli Herveli, Niina Kuhta, Nina Mikkonen ja Minttu Kaulanen.

Akseli ja Niina tekivät heti kisan ensimmäisen tunnin jälkeen strategisen päätöksen lähteä tauolle, jotta he eivät saman tien väsyisi pahasti. Nina ja Minttu jäivät polkemaan sitkeästi kuntopyöriään.

– Tämä tehtävä on kaikista rankin tähänastisista tehtävistä, Nina tuskailee kameroille.

Kun jäljellä on kahdeksan tuntia ja neljä tuntia on takana, kilpailijat alkavat jo väsyä toden teolla. He pitävät hyvin ansaitun ruokatauon ja suuntavat vasta sen jälkeen yksissä tuumin jatkamaan polkemista.

Kuvassa kaikki Suurin pudottaja -kauden osallistujat ja valmentajat Aki Manninen ja Janni Hussi. Nyt jäljellä on enää neljä kilpailijaa.­

Sitten todellisen yllätyksen pudottaa Minttu. Hän on päättänyt lopettaa kisan kokonaan kesken sietämättömän alapään alueelle kohdistuvan kivun vuoksi.

Minttu sanoo, että synnyttäisi mieluummin kaikki kolme tytärtään uudestaan alateitse kuin pyöräilisi lisää kuntopyörän päällä.

– Joka kerta kun polkaisin, se vihlaisu oli vaan niin kova, Minttu selittää kameroille.

– Nyt on vaan puhtaasti ”pilhasta” kyse. Ei vaan pysty.

– Mä aion nyt jättää tämän lopun neljä tuntia teille. Mun pimpsa ei yksinkertaisesti kestä enempää, Minttu sanoo.

Minttu Kaulanen on kyläkauppias Sampo Kaulasen vaimo.­

Huippupyöräilijä avautui samasta aiheesta

Pyöräilyn väistämättömät haitat naisten ulkoisille sukupuolielimille nousivat esiin muun muassa viime maaliskuussa, kun skotlantilainen parapyöräilijä Hannah Dines kertoi aiheesta avoimesti.

Dines kertoi julkisuudessa, että vuosien kilpapyöräily on aiheuttanut karmeita vaurioita hänen ulkoisiin sukuelimiinsä. Lääkärin tutkimuksessa selvisi, että 25-vuotiaan Dinesin alapäässä oli paksu ja kova lipooma eli rasvakasvain.

Dines kärsi kivuista viisi vuotta, kunnes haki apua talvella 2018. Silloin hänelle selvisi, että satuloiden naiskilpapyöräilijöille aiheuttamista sukuelinvammoista ei ole koskaan tehty kunnollista tieteellistä tutkimusta.

Suurin pudottaja Nelosella keskiviikkoisin kello 20. IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?