Aamu-tv:n suosikkikasvolle oli vähällä käydä häkellyttävä asumoka – video paljastaa, miksi meteorologit eivät koskaan pukeudu vihreään - Viihde - Ilta-Sanomat

Aamu-tv:n suosikkikasvolle oli vähällä käydä häkellyttävä asumoka – video paljastaa, miksi meteorologit eivät koskaan pukeudu vihreään

BBC Breakfast -ohjelman suosittu säänainen Carol Kirkwood katosi yhtäkkiä kuvasta kesken harjoitusten.

BBC:n säänainen Carol Kirkwood havainnollisti Twitterissä, miksi meteorologit eivät pukeudu vihreisiin vaatteisiin.­

24.10.2019 13:23

BBC:n aamu-tv-juontaja Carol Kirkwood, 57, paljasti keskiviikkona, että hänelle oli vähällä käydä kiusallinen asumoka BBC:n Breakfast-aamuohjelmassa. Hello! Magazinen mukaan aamulähetyksen säänaisena työskentelevä Kirkwood oli valinnut ylleen vihreän mekon, joka oli äärimmäisen huono yhdistelmä säätiedotuksen kanssa.

Expressin mukaan Kirkwood harjoitteli päivän säätiedotusta kameroiden edessä vihreä mekko päällä. Pian säätä kertova Kirkwood kuitenkin katosi ja hänestä näkyivät vain käsivarret ja pää.

Kävi ilmi, että Kirkwood sulautui yhteen sääkarttojen kanssa, sillä hänen vihreä mekkonsa vaikutti kamerassa osalta karttojen alustana käytettävää niin kutsua ”green screeniä” eli vihreää seinää.

Kirkwood julkaisi Twitterissä hulvattoman videopätkän, jolla hänen ”katoamisensa” näkyy.

– Tämän vuoksi emme käytä vihreitä vaatteita green screenin edessä, Kirkwood kirjoitti nauravien hymiöiden kera.

  • Voit katsoa videon alla olevasta twiitistä!

Kirkwood havainnollisti videollaan myös sitä, mitä tapahtuu, kun hän vaihtaa karttojen taustaa. Nopean klikkauksen seurauksena Kirkwood ilmestyi jälleen näkyviin ja kartat jäivät hänen taustalleen.

Expressin mukaan Kirkwood on ollut BBC:n rakastettu sääkasvo jo 20 vuoden ajan. Hänet tunnetaan tyylikkäistä asuistaan ja ammattimaisesta työotteestaan.

Kirkwood on puhunut julkisuudessa paineista, joita työ hänelle aiheuttaa. Hänen mukaansa jokapäiväinen tv-työ luo ulkonäköpaineita, sillä hän haluaa näyttää hyvältä ruudussa.

Carol Kirkwood on kertonut päivän säästä briteille jo 20 vuoden ajan.­

Hello!:n mukaan ulkonäöstä huolehtiminen vaatii Kirkwoodilta paljon. Hän herää joka aamu kello 2.45 valmistautuakseen aamun säälähetyksiin ja ehtiäkseen meikattavaksi ennen sääkarttojen eteen hyppäämistä. Aikaiset herätykset ovat aiheuttaneet hänelle ”pysyvän jet lagin” ja väsymyksen, jotka pakottivat hänet vaihtamaan viisipäiväisen työviikon vain neljään päivään.

Kirkwood kertoi Radio Timesille aiemmin, että hän pitää huolta ulkonäöstään ruokavalion ja liikunnan avulla. Hän käy säännöllisesti kuntosalilla ja juoksulenkeillä.

– Kun painoni nousee, se on ärsyttävää, mutta yritän saada sen pois. Olen ehkä hieman suurempien paineiden alla, koska olen telkkarissa, Kirkwood totesi.

BBC:n suosikkikasvo on nähty myös Britannian Tanssii tähtien kanssa -kisassa vuonna 2015. Hän sijoittui kisassa kymmenenneksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?