Hollywood-tähdet Jennifer Aniston ja Reese Witherspoon myönsivät karun totuuden, miten he pysyvät niin laihoina – noudattavat äärimmäistä ruokavaliota

Näyttelijäkaverukset Jennifer Aniston ja Reese Witherspoon kertovat noudattavansa 16:8-dieettiä, jossa suurin osa vuorokaudesta paastotaan.

Jennifer Aniston ja Reese Witherspoon tähdittävät yhdessä uutta The Morning Show -sarjaa.

24.10.2019 11:33

Hollywood-tähdet Jennifer Aniston, 50, ja Reese Whitherspoon, 43, vierailivat hiljattain Radio Timesin haastattelussa. Kaksikko oli promoamassa uutta The Morning Show -draamasarjaansa, joka saa ensi-iltansa marraskuussa, kertoo Daily Mail.

Sekä Aniston että Witherspoon ovat pysytelleet vuosien varrella erinomaisessa fyysisessä kunnossa. Haastattelussa naiset paljastivat, että hyvinvoivan kehon salaisuus piilee äärimmäisen tiukassa ruokavaliossa. Aniston ja Witherspoon ovat nimittäin jo vuosien ajan luottaneet intermittent fasting -ruokavalioon, eli pätkäpaastoon.

Aniston ja Whiterspoon noudattavat 16:8-paastoa, jossa kiinteää ruokaa saa syödä ainoastaan kahdeksan tunnin aikana vuorokaudesta. Vaikka dieetti ei teoriassa sulje pois mitään tiettyjä ruoka-aineita, ovat naiset tiukkoja myös ravintonsa suhteen.

– Noudatan pätkäpaastoa, joten en syö mitään aamuisin. Olen huomannut suuria muutoksia kehossani, kun en ole syönyt kiinteää ruokaa 16 tuntiin, Aniston hehkutti haastattelussa.

– Minä juon aamuisin vain vihermehun sekä kahvin, paljasti puolestaan Witherspoon.

Kaverukset kertovat luottaneensa jo pitkään pätkäpaastoon ruokailutottumuksissaan.

Pätkäpaasto ei pyri ainoastaan painonhallintaan, vaan sillä on kerrottu olevan positiivisia vaikutuksia myös ruoansulatukseen, aivotoimintaan sekä verensokeriin. Lisäksi pätkäpaastoa noudattavien on väitetty elävän tavallista pidempään.

– Jen tietää niin paljon hyvinvoinnista ja fitneksestä, joten kuuntelen aina hänen neuvojaan. Hän antaa niin hyviä vinkkejä hyvään oloon, Witherspoon hehkutti.

Lisäksi naiset kertovat treenaavansa ainakin kuudesti viikossa. Elämäntapamuutos on ollut suuri erityisesti Anistonin kohdalla, sillä aiemmin hän on kertonut syövänsä viisi pientä ateriaa päivässä säännöllisin väliajoin.

Hollywood-tähdet ovat ennenkin luottaneet äärimmäisiin dieetteihin pitääkseen itsensä hyvässä kunnossa vuodesta toiseen. Esimerkiksi Beyoncé on kertonut kieltäneensä itseltään kokonaan muun muassa hiilihydraatit, sokerit ja maitotuotteet.

– Päästäkseni tavoitteisiini kiellän itseltäni leivän, hiilihydraatit, sokerin, maitotuotteet, lihan, kalan sekä alkoholin. Olen jatkuvasti nälkäinen, Beyoncé kertoi Homecoming-dokumentissaan.

Supertähti Beyoncé noudattaa äärimmilleen vedettyä dieettiä, jossa esimerkiksi hiilihydraatit ja maitotuotteet ovat kiellettyjä.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner on puolestaan paljastanut luottaneensa suomalaistenkin keskuudessa tuttuun painonpudotusmetodiin, eli karppaukseen.

– Ennen olen syönyt mitä ikinä haluan. Pizzaa, pastaa ja paljon maitotuotteita. Nyt olen aikalailla jättänyt kaiken sen pois ja syönyt paremmin. Se on omalla kohdallani se temppu, Keeping Up With The Kardashians -tähti paljasti Instagramissa viime keväänä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?