Tuomas Enbuske ja Sarian Antila: Ero! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tuomas Enbuske ja Sarian Antila: Ero!

Viime keväänä kihlautuneet Tuomas Enbuske ja Sarian Antila ovat lähteneet eri teille. – Erosimme kuukausia sitten, Sarian Antila vahvistaa.

Tuomas Enbuske ja Sarian Antila kihlautuivat toukokuussa. Nyt he ovat eronneet.­

24.10.2019 4:54

Viime toukokuussa kihlautuneet, toimittaja, kolumnisti Tuomas Enbuske ja viestintäammattilainen Sarian Antila eivät koskaan ehtineet muuttaa yhteen. He perustelivat erillään asumista IS:n heinäkuun haastattelussa sillä, että heillä molemmilla on lapsia ja pikkuiset ovat etusijalla.

– Lapsemme ovat etusijalla ja siksikin pidämme omat kotimme. Suhteemme perustuu ainoastaan haluun olla yhdessä ja siksi haluan rauhoittaa lasten elämän ja viettää aikaa yhdessä silloin, kun siltä tuntuu. Näin on meille hyvä, Sarian sanoi tuolloin.

Nyt he ovat IS:n tietojen mukaan eläneet jo tovin omaa elämäänsä ja eronneet.

Ilta-Sanomat tavoitti Antilan, joka myönsi eron.

– Erosimme kuukausia sitten, hän vahvistaa.

Ilta-Sanomille viime heinäkuussa antamassaan harvinaisessa yhteishaastattelussa pari kertoi aikojen muuttuneen niin, että hekin voivat kertoa omista tuntemuksistaan julkisesti. Tuolloin he aloittivat yhteisen podcast-lähetyksen.

– Ajat ovat (somen) myötä muuttuneet, ja voi sitä omistakin jutuista kertoa avoimesti, he sanoivat.

Molemmat myönsivät haastattelussa, että tavattuaan toisensa he muuttuivat rohkeammiksi ja varmemmiksi.

– Kun vierestä löytyy ihminen, jonka mielestä toinen on aina joka mittarilla paras, elämä on helpompaa, Sarian sanoi haastattelussa.

Nyt he ovat eronneet. Eroa tosin uumoiltiin jo kesäkuussa, jolloin Enbuske poisti Instagram-tililtään kaikki yhteiskuvat. Haastattelussa Enbuske perusteli tekoaan näin:

– Teimme tulevan podcastin takia sometestin ja katsoimme, miten kuvien poistamiseen reagoidaan. Ja miten helposti ihmiset vetävät johtopäätöksiä asioista, joista eivät tiedä yhtään mitään, Enbuske selitti.

Tuolloin he vielä jatkoivat yhteistä taivaltaan, mutta nyt siis tiet ovat lähteneet eri suuntiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?