Satojen tuhansien fanittama tv-tähti otti pahaa aavistamatta brasilialaisen pyllynkohotuksen – sitten alkoi painajainen - Viihde - Ilta-Sanomat

Satojen tuhansien fanittama tv-tähti otti pahaa aavistamatta brasilialaisen pyllynkohotuksen – sitten alkoi painajainen

Norjalainen laulaja, tv- ja sometähti Sophie Elise avautuu pieleen menneestä leikkauksesta blogissaan.

23.10.2019 21:38

Sosiaalisen median tähti ja laulaja Sophie Elise avautuu blogissaan, kuinka epäonnistunut takapuolen kohotusleikkaus ulkomailla pilasi hänen ulkonäkönsä.

Koko nimeltään Sophie Elise Isachsen, 24 vuotta, on kotimaassaan Norjassa tunnettu nainen, jota seuraa pelkästään Instagramissa yli 400 000 käyttäjää. Lukuisissa tv-ohjelmissa vieraillut nainen on osallistunut myös muun muassa Norjan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Onpa kaunotar kokeillut siipiään myös laulajana.

Nyt Sophie on päättänyt avautua kokemuksistaan, jotta muut eivät toistaisi hänen virheitään.

– Olen täysin kyllästynyt epäluonnolliseen takapuoleeni, Sophie täräyttää.

Sophie kirjoittaa, kuinka hän 19-vuotiaana lensi Turkkiin brasilialaista pyllynkohotusta varten. Hän kertoo menneensä Turkkiin ”viikon leikkausmatkalle”, sillä se oli paljon edullisempaa kuin Norjassa. Hän myöntää, ettei tehnyt taustatyötä kunnolla.

– Siihen aikaan en ajatellut, että minulla tulisi olemaan sama takapuoli vielä 50-vuotiaanakin. Joten menin leikkaukseen Turkkiin, koska se oli ”halpaa ja kivaa”, Sophie kirjoittaa.

Brasilialainen pyllynkohotus on tällä hetkellä yksi suosituimmista kauneusleikkauksista. Samalla se on niistä vaarallisin.

– Kun puhutaan operaatioista, halvin ei ole paras. Niin monet houkutellaan Turkkiin halpojen leikkausten varjolla ja sinne päästyäni olin shokissa. Monet potilaat olivat tulossa jo viidenteen tai kuudenteen operaatioonsa ja useat heistä olivat nuoria tyttöjä. Ei tämä ole niin vaarallista, ajattelin, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän olen eri mieltä.

Sometähti varoittaakin seuraajiaan halvoista leikkauksista.

– Painakaa sanani mieleenne. Jokainen, joka käy operaatiossa Turkissa, joutuu leikkaukseen uudelleen myöhemmin. Aivan jokainen. Se ei ole kestävää, ja joudun myös itse tekemään sen.

Sophie kertoo menevänsä pian takapuolensa korjausleikkaukseen Los Angelesiin. Hänet operoiva kirurgi on kertonut, että edellinen, halpa leikkaus on aiheuttanut lukuisia ongelmia, joten luonnollisen lopputuloksen saaminen voi olla haastavaa.

– Takapuoleni leikkaus on tehty niin huonosti, että jos se poistetaan, jäljelle jää kamala pylly ilman rasvakudosta, Sophie tilittää lisäten, ettei haluamisestaan huolimatta saa enää koskaan takapuolestaan täysin luonnollista.

Sophiella oli aiemmin myös rintaimplantit, jotka hän kertoi poistattaneensa aiemmin. Tuolloin hän dokumentoi prosessin seuraajilleen hyvin yksityiskohtaisesti.

Sophien rinnat ennen:

Ja jälkeen operaation:

Tulevan leikkauksen yksityiskohdista Sophie on kuitenkin päättänyt jakaa vähemmän materiaalia.

– Olen päättänyt olla jakamatta yksityiskohtia tästä leikkauksesta. En julkaise vertailukuvia tai muuta materiaalia operaatiosta, kivuistani tai muista kokemuksistani siihen liittyen, hän kirjoittaa.

Brasilialainen pyllynkohotus on vaarallisin kauneusleikkaus – mutta myös huippusuosittu

Kansainvälisen plastiikkakirurgialiiton ISAPSin mukaan takapuolen rasvansiirtoja suoritettiin ympäri maailman vuonna 2017 yli 335 000 kappaletta – 12 prosenttia enemmän kuin edeltävänä vuonna.

Vaikka rasvansiirrot ovat yleensä helpompia, riskittömämpiä ja vähemmän arpia jättäviä tapoja tehdä plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, BBL tekee tähän poikkeuksen. Se on maailman vaarallisin kauneuskirurginen toimenpide, sillä sen kuolleisuusaste on poikkeuksellisen suuri, uutisoi Australaasian plastiikkakirurgialiitto ASAPS viime heinäkuussa.

Silti BBL on ISAPSin tilastojen mukaan yksi maailman kymmenestä suosituimmasta kauneusleikkauksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?