Näyttelijä Dennis Quaid, 65, menee naimisiin jo neljännen kerran: kihlasi reippaasti nuoremman yliopisto-opiskelijan – ikäeroa huimat 39 vuotta

Julkaistu:

Näyttelijä Dennis Quaid kihlasi hiljattain 26-vuotiaan tohtoriopiskelijan Laura Savoien.
Näyttelijä Dennis Quaid, 65, on kihlannut 39 vuotta nuoremman naisystävänsä, kertoo Daily Mail.

Daily Mailin mukaan Quaid on vahvistanut ilouutisen maanantaina ja kertonut suunnitelleensa kosintaa jo yli kuukauden päivät. Quaid kosi naisystävänsä Laura Savoieta, 26, viime viikolla yhteisellä Havaijin-matkalla viime viikolla.


– Hän yritti ottaa meistä selfietä. Laitoin sormuksen kameran eteen ja kysyin, tuletko vaimokseni, Quaid paljasti yksityiskohtia kosinnasta medialle.

– Se oli oikeastaan aika spontaania ja yllättävää. Minulla oli se sormus taskussani ja olin ajatellut sitä jo puolitoista kuukautta. Halusin sen kuitenkin olevan yksityistä, näyttelijä selitti.

Quaid vahvisti suhteensa 39 vuotta nuorempaan Lauraan vasta viisi kuukautta sitten. Sunnuntaina pari teki ensimmäisen yhteisen visiittinsä punaisella matolla, kun he edustivat yhdessä Quaidin uuden Midway-elokuvan ensi-illassa Havaijilla.


Quaid on ollut naimisissa yhteensä kolme kertaa. Hänellä on 1992 syntynyt poika ex-vaimonsa, näyttelijä Meg Ryanin kanssa sekä 2007 syntyneet kaksoset edellisen vaimonsa Kimberly Quaidin kanssa. Quaidin viimeisin liitto päättyi eroon elokuussa 2018.

26-vuotias Laura suorittaa tällä hetkellä tohtoriopintoja Texasin yliopistossa. Naisella on entuudestaan kaksi korkeakoulututkintoa. Ennen suhdettaan Quaidiin hän seurusteli Entaurage-tähti Jeremy Pivenin kanssa.

Quaid on tehnyt töitä näyttelijänä jo 1970-luvulta lähtien. Mies muistetaan muun muassa hittielokuvista Parent Trap ja The Day After Tomorrow.