Kirja: Tv:n ulkopuolinen raskas päivätyö sai huutokauppa-Markun kropan täysjumiin – apu löytyi Sanna-tutun kautta: ”Asiakas käsitellään päästä varpaisiin”

Julkaistu:

uutuuskirja
Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tuttu Markku Saukko kertoo uutuuskirjassa saaneensa apua jumiutuneeseen kroppaansa vyöhyketerapiasta.
Suomen Huutokauppakeisari -ohjelmasta tutuksi tulleesta Markku Saukosta ja hänen omaperäisistä tuunausvinkeistään on julkaistu kirja Koko kansan Markku – Tuunaa kotona ja puutarhassa ( Docendo). Ilona Pietiläisen kirjoittamassa kirjassa Hirvaskankaan MacGyver -lempinimellä tunnettu Markku paljastaa muun muassa parhaat remonttivinkkinsä, esittelee kattavan höyläkokoelmansa ja paljastaa reseptinsä maistuvan makkaran grillaukseen.

Vuonna 2016 Vuoden Markuksi valitulla Markku Saukko on nähty ruudussa myös omassa tv-sarjassaan Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa. Monipuolisena toiminnan miehenä Saukko ei ole aristellut uusia aluevaltauksia ja mies on nähty myös teatterilavalla näyttelemässä.

Vaikka Saukko on ollut monessa mukana, ei hän ole luopunut päivätyöstään kaivinkoneenkuljettajana. Kirvesmiehen koulutuksen nuorena opiskellut Saukko työskentelee nykyään Äänekoskella toimivan Maanrakennus Tourusen leivissä.


Uutuuskirjassa kerrotaan, että koska Saukon arki täyttyy työpäivistä koneiden kuljettajana, on hänen käsissään lukkoja ja niskat jumittavat kaiken kiireen ja työn keskellä. Kirjan mukaan Saukko on saanut helpotusta kipuihinsa pitkäaikaisen tuttunsa Sannan kautta. Teoksen mukaan Markku on tuntenut vyöhyketerapeuttina työskentelevän Sannan jo vuosien ajan. Niinpä Markku onkin saanut viime vuosina helpotusta kivistykseen ja lukkojen avaamiseen Sannan hoitopöydällä.

Näin kirjassa kuvaillaan Markun käyntiä vyöhyketerapiassa:

”Hirvaskankaalla sijaitsevalla työhuoneella soi hiljainen musiikki ja kiire katoaa. Epäilen, että Markku nukkuu osan hoitoajasta – hetkittäin ei värähdä elekään.”


Markun vyöhyketerapeutti Sanna kertoo kirjassa, kuinka vyöhyketerapiaa annetaan monenlaisiin vaivoihin, kuten esimerkiksi suoliston ongelmiin, migreeniin ja tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin. Sannan mukaan vyöhyketerapia voi auttaa myös stressin hoidossa ja hän suunnittelee hoitokokonaisuuden aina asiakkaan ongelmien ja vaivojen pohjalta sekä myös intuitiota käyttäen.

– Hoidon aikana asiakas käsitellään periaatteessa päästä varpaisiin. Hoidon jälkeen asiakas kertookin monesti olon olevan rento ja raukea, ja moni kokee, että hoito vaikuttaa myös päänuppiin. Asiakkaat ovat usein hoidon jälkeen rennompia ja paremmalla tuulella ja nukkuvatkin paremmin, Sanna kuvailee kirjassa.

– Osa asiakkaista nukahtaa hoitopöydälle, kun taas osa sanoo, että he ovat usein unen rajamailla, kun löydän taas makean hoitopisteen ja he säpsähtävät, Sanna kuvailee kirjassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt