Kim Kardashianin alle kouluikäiset lapset järjestivät äidilleen suloisen yllätyksen – supertähden tavallinen puoli tuli harvinaisesti esiin

Julkaistu:

syntymäpäivä
Kim Kardashian juhlisti 39-vuotissyntymäpäiviään tiistaina.
Kim Kardashian tunnetaan ympäri maapalloa tosi-tv-tähtenä ja sosiaalisen median edelläkävijänä, jonka vaate- ja meikkityyliä kopioidaan ja kurvikasta vartaloa palvotaan.

Maailman kuuluisin kurvikuningatar täytti maanantaina 39 vuotta – ja juhli sitä tyylilleen uskollisesti superjulkkisten ympäröimänä hulppeissa syntymäpäiväjuhlissa.

Julkisuuden valokeilassa paistattelun lisäksi Kimistä löytyy myös kotoisampi puoli. Hän on perheenäiti neljälle pienelle lapselleen. Lapset North West, 6, Saint West, 3, Chicago West, 1, ja vain viiden kuukauden ikäinen Psalm West ovat syntyneet vuosina 2013–2019.

Lapset järjestivät äidilleen mukavan syntymäpäiväyllätyksen heti tämän merkkipäivän alkajaisiksi. He olivat valmistaneet äidilleen suloisen aamiaisen vuoteeseen.


Kim jakoi suositulla Instagram-tilillään kuvan, jossa näkyy lasten kokkaama aamiainen. Lautaselle on kirjoitettu sana ”äiti” pannukakusta valmistetuilla kirjaimilla. Lautasella näyttää olevan myös kananmunia ja mansikoita. Aamiaisen viereen on asetettu lasten piirtämiä somia onnittelukortteja.


Somekaunotar julkaisi tilillään myöhemmin selfie-otoksen, jonka yhteydessä Kim kiitteli lukuisista onnitteluista. Samalla hän kertoi viettäneensä syntymäpäiväänsä rennosti ystäviensä kanssa Palm Springsissä, minkä jälkeen tähden puoliso Kanye West ja äiti Kris Jenner järjestivät perheillallisen.
– Olen viettänyt rentouttavinta syntymäpäivää ikinä, Kim aloitti kirjoituksensa.

– Sain perheeltäni mahtavia lahjoja ja Kanyelta upeita laukkuja. Mutta hän myös lahjoitti minun ja lastemme puolesta miljoona dollaria suosikkihyväntekeväisyysjärjestöihini, jotka työskentelevät kovasti parantaakseen vankiloiden oloja. Tämä saa minut niin onnelliseksi, hän jatkoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt