Huuhkajien superottelu sai yllättävän haastajan – houkutteleeko ikoninen povipommi kansan sittenkin Hämeenlinnaan?

Julkaistu:

Samantha Fox saapuu konsertoimaan Hämeenlinnaan samana iltana, kun Huuhkajat kohtaa Liechtensteinin ratkaisevassa EM-karsintaottelussa.
Marraskuun 15. päivä Suomessa tehdään historiaa, kun Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa Liechtensteinin EM-karsintaottelussa Helsingin Töölössä. Ottelun voittamalla Huuhkajat varmistaisi paikkansa ensimmäistä kertaa historiassa EM-lopputurnauksessa.
Helsinki ei kuitenkaan ole ainoa kaupunki, jossa tapahtuu kyseisenä marraskuisena perjantaina. Samana päivänä Hämeenlinnan Aulangolle saapuu nimittäin konsertoimaan ikoninen Samantha Fox, 53, joka löi itsensä läpi 1980-luvulla megahitillään Touch Me (I Want Your Body).

– Kuulimme, että Samantha Fox olisi mahdollisesti tulossa pyörähtämään Suomessa. Sanoin, että olisimme kiinnostuneita saamaan hänet tänne Aulangolle ja tässä on lopputulos. Se meni erittäin hyvin ja helposti, ei tarvinnut kauheasti askarrella, Scandic Aulangon kylpylä- ja areenapäällikkö Jani Rantanen paljastaa Ilta-Sanomille.


Rantasen mukaan konsertin lipunmyynti on lähtenyt käyntiin mukavasti, vaikkakin tilaa konserttiyleisössä on vielä runsaasti. Rantasen mukaan Foxin saapuminen Aulangolle on herättänyt ylivoimaisesti enemmän mielenkiintoa kuin mikään muu tapahtuma vuosiin.

– Kyllä tämä on ehdottomasti viimeisen viiden vuoden aikana eniten mielenkiintoa herättänyt tapahtuma, Rantanen vahvistaa.

– Enemmän miehet ovat kiinnittäneet huomiota siihen, että Samantha Fox on esiintymässä Aulangolla, kuin naiset. Sattuneesta syystä, mies nauraa viitaten Foxin asemaan paitsi ikonisena poptähtenä, myös seksisymbolina.
Mitä tulee Huuhkajien historialliseen otteluun, ei Rantanen usko sen lopulta verottavan konsertin lipunmyyntiä. Päin vastoin itsekin kovaksi jalkapallofaniksi tunnustautuva mies luulee ottelun ja erityisesti sen lopputuloksen nostattavan keikan tunnelmaa entisestään.

– Toki jollakin voi olla intressit mennä futista paikanpäälle katsomaan, jos liput on saanut. Toivotaan hyvää menestystä huuhkajille, niin sitten meilläkin on jo valmiiksi mukava fiilis ja ilmapiiri.


Samantha Fox esiintyi Suomessa ensimmäistä kertaa vuonna 1987. Tuolloin nainen konsertoi Nilsiässä sijaitsevassa Hotelli Nipasessa. Nilsiän kerrottiin tuolloin ”seonneen” maailmantähti Foxin esityksestä ja naisen ensimmäinen Suomen konsertti jäikin elämään uutisotsikoihin vuosikymmeniksi.

Rantanen toivoo, että Aulangon konsertti jäisi suomalaisten mieleen yhtä ikimuistoisena tapahtumana, vaikkakin Fox on sittemmin esiintynyt Suomessa lukuisia kertoja vuosien varrella.

– Olisihan se hienoa, jos vielä vuonna 2040 puhuttaisiin, että ”silloin kun Samantha Fox oli Aulangolla vuonna 2019, se oli kova juttu”, Rantanen nauraa.

– Mutta aika näyttää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt