30-vuotisjuhlaansa valmistautuva muusikko Anna Hanski: ”Kihlasormus lensi seinään”

Julkaistu:

tainola show
Pian 30-vuotista uraansa juhlivalla Anna Hanskilla on edesmenneestä viihteen suurmiehestä Jukka Virtasesta mukavia muistoja.

– Ehdimme törmätä toisiimme usein, Anna Hanski kertoo Tainola Show -podcastissa.
Siitä tulee pian todellakin 30 vuotta, kun laulaja Anna Hanski teki ensimmäisen levynsä. Vuodet ovat tuoneet mukanaan platina- ja kultalevyjä sekä teatteria, josta Anna Hanski erityisesti pitää. Marraskuun lopulla Anna Hanski juhliikin uraansa musiikkinäytelmän innostamana.

– Se on sellainen fiktiivinen tarina naislaulajasta ja hänen elämästään sekä äiti-tytär-suhteesta. Teksti ajoittuu 70-luvulle ja toki illan aikana kuullaan tuttuja kappaleita, Anna Hanski paljastaa tulevasta.


Anna kertoo Tainola Show -podcastissa, että vuosikymmeniin on mahtunut paljon. Aina hän ei ole patsastellut aallonharjalla ja liitotkin ovat kariutuneet. Nykyisen rumpalimiehensä kanssa Anna on ollut yhdessä jo kauan ja liitto sujuu hyvin.

– Onhan tie ollut välillä kivikkoinen, mutta mitään en vaihtaisi. Yksi ihana kohokohta on ollut se, kun minusta tuli 47-vuotiaana isoäiti, Anna Hanski kertoo.

Ohjelmassa Anna Hanski muistelee kauniisti viihteen legendaa Jukka Virtasta, johon hän törmäsi työssään usein.

– Jukka muistutti minua usein siitä kohtauksesta, jonka hän todisti. Hän nimittäin näki kerran, kun hermostuin silloiseen poikaystävääni ja heitin kihlasormuksen seinään, Anna Hanski naurahtaa.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.