Pullonpyöritys saa Vain elämää -tähdet tekemään intiimejä paljastuksia – eräs artisti yllätetään rohkealla kysymyksellä: ”Koska oli sun eka kerta?”

Julkaistu:

Vain Elämää
Vain elämää -ohjelman perjantain jaksossa artistit pelaavat pullonpyöritystä.
Laulaja-muusikko Maija Vilkkumaa, 45, on perjantaina esitettävässä Vain elämää -jaksossa valinnut päivän aktiviteetiksi pullonpyörityksen. Peli paljastaa monia henkilökohtaisia asioita artisteista.

Pelin aikana Erin kysyy Maijalta, milloin oli naisen eka kerta.

– 16-vuotiaana silloisen poikaystävän kanssa hänen kotonaan, Maija vastaa.

Seuraavaksi on Maija vuoro kysyä Eriniltä totuus. Maija kysyy Eriniltä kenen kanssa hän on suudellut ensimmäisen kerran.

– Ehkä yks Juhani... tai Antti, Erin vastaa nauraen.

Pullonpyörityksessä se henkilö, johon pullonkaula osoittaa saa valita totuuden tai tehtävän. Tehtävän valinnut VilleGalle saakin tehtäväksi antaa pusun vasemmalla puolellaan olevalle henkilölle ja moiskauttaa suukon Antti Tuiskun poskelle.


Avautuu kipeästä erosta

Maijan päivän aikana yksi esille nousevista aiheista on hänen vuosien takainen, kipeä eronsa. Vilkkumaa, kertoo Nelosen mukaan jakson kuvauksissa päivällisellä vaikeasta erostaan, joka päätyi lehtien sivuille ja vei lopulta jopa laulajan lauluäänen.

– Mä koin siitä ihan hirveetä syyllisyyttä, siitä suhteen lopettamisesta. Mä en pystynyt ollenkaan laulamaan, Vilkkumaa aloittaa.

– Ääniongelmat alkoivat täsmälleen samoihin aikoihin eron kanssa. Sitten tulee lööppiä lööpin perään. Se oli tosi rankkaa, ja ehkä kymmenen vuotta kävin läpi sitä kaikkea, sitä julkista häpeää ja yksityiselämän kriisiä.

Laulaja myöntää, että vaikealla erolla oli vaikutuksensa hänen nykyiseen avioliittoonsa, vaikka nykyään heillä onkin kaikki hyvin.

Vilkkumaa avioitui muusikko ja kitaristi Mikko Kososen kanssa vuonna 2007. Heillä on vuosina 2007 ja 2011 syntyneet lapset yhdessä.

– Olen hirveän kiitollinen siitä, kenen kanssa mä nyt elämäni jaan, laulaja sanoo

Julkisuudessa kerrottiin 15 vuotta sitten, että pariskunta ihastui toisiinsa jo silloin, kun Vilkkumaa oli vielä yhdessä edellisen puolisonsa kanssa.

Ilta-Sanomat kertoi vuonna 2004, että Maija Vilkkumaa erosi tuottaja-ohjaaja Sami Aaltosen kanssa 11 vuoden jälkeen. He olivat kihloissa ja asuivat yhdessä ennen eroa.

Aaltonen myönsi IS:lle, miten Vilkkumaasta lähtöisin ollut ero tapahtui.

– Tässä tapahtui klassinen tosielämän muusikkovitsi, joka on valitettavasti nyt totta. Maija hurahti bändinsä soittajapoikaan, Aaltonen sanoi.

IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt