Ensimmäinen virallinen yhteiskuva: tässä on Olli Hermanin avopuoliso Tytti – kannusti rakastaan Tanssii tähtien kanssa -yleisössä

Julkaistu:

parisuhde
Olli Herman sai TTK-studiolle tuekseen avopuolisonsa Tytin.
Reckless Love -yhtyeestä tuttu Olli Herman hurmasi sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -kisassa aistikkaalla tangollaan. Herman tanssi yhdessä parinsa Katri Mäkisen kanssa elokuvassa Mr. & Mrs. Smith kuullun John Powellin kappaleen tahdissa.

Rokkarin tanssi keräsi vuolaita kehuja tuomaristolta ja hurmasi myös hänen katsomossa istuneen tyttöystävänsä Tytin.

– Oli ihanaa olla katsomassa Ollin tansseja ja kannustamassa häntä. En ole koskaan tanssinut itse. En tiedä tulisiko tästä meille yhteistä harrastusta, ainakin lähtökohtaisesti olemme yhtä pihalla tanssista, Tytti kertoi nauraen IS:lle lähetyksen jälkeen.

Yksityiselämästään vaitonainen pari kertoi, ettei ole koskaan aiemmin poseeranneet yhteiskuvissa median edessä tai edustanut virallisesti yhdessä.

– Tämä on nyt ensimmäinen virallinen yhteiskuva, kaksikko nauroi lempeästi.


Olli Herman kertoi aiemmin syksyllä, että hän ja Tytti muuttivat kesällä yhteiseen kotiin Helsingissä.

– Ennen juhannusta muutettiin yhteen, mutta ei olla kyllä ihan hirveästi ehditty kotona olemaan. Nyt kun syksyn ajan on sidottu Helsinkiin, näkyy tätäkin naama välillä kotonakin, Herman sanoi IS:lle elokuussa.

Herman kuvaili rakastaan ihanaksi ihmiseksi, jonka kanssa on hyvä olla. Hän on myös tituleerannut kahvilayrittäjänä työskentelevää Tyttiä ”kakkukaunottareksi”.
Pari tapasi alun perin sosiaalisen median kautta, jossa he ovat esitelleet myös parisuhdettaan näyttävästi. Pariskunta julkaisee tileillään usein rakkaudentäyteisiä kuvia lomamatkoiltaan ja koti-illoistaan.
Herman arveli jo elokuussa, että Tytti luultavasti tulee syksyn aikana kannustamaan häntä TTK-studiolle.

– Kyllä hän uhkasi tulla suoraan lähetykseen katsomaan tanssiani. Mä saan hänestä musakeikoilla tosi paljon voimaa. Se on vähän ällöromanttista, että kun näen hänet siellä yleisössä tuhansien muiden joukossa, näen sen jälkeen vain hänet. Hän on minulle sellainen kiintopiste, rokkari myönsi.