Yksityiskohta kohujulkkis Katie Pricen kuvassa pistää pahasti silmään – kysymystulvasta ei ollut tulla loppua

Julkaistu:

somekuva
Skandaalien keskellä viime vuosina ryvettynyt Katie Price julkaisi kuvan lastensa kanssa. Fanit tyrmistyivät näkemästään.
Tosi-tv-tähti Katie Price on yksi Britannian tunnetuimmista kohujulkkiksista, jonka elämän käänteitä seurataan saarivaltiossa vuosi toisensa jälkeen herkeämättä.

Tähti on ryvettynyt viime kuukausien aikana jälleen uusissa skandaaleissa. Hiljattain paljastui, että hänen perheensä miljoonakoti on päässyt rapistumaan suorastaan karmeaan kuntoon.

41-vuotiaalla glamourmallilla on yhteensä viisi lasta, joilla on kolme eri isää. Tähden fanit ovat olleet huolissaan siitä, miten Katie saa pidettyä kaikkien kohujensa keskellä huolta lapsistaan.

Hän hakeutui vieroitushoitoon huumeista ja alkoholista viimeksi vuosi sitten. Suhde stripparina työskennelleen Kieran Haylerin kanssa on ollut karikolla. Viimeisin käänne on, että Katien ajokortti laitettiin hyllylle.

Nyt tähti julkaisi Instagramissa perhekuvan, jossa hän poseeraa yhdessä neljän lapsensa kanssa. Kuvassa ovat 17-vuotias esikoispoika Harvey, kuusivuotias poika Jett, 12-vuotias tytär Princess ja viisivuotias tytär Bunny.

Viides lapsi Junior Andre, 14, ei ollut mukana kuvassa.
Fanit kiinnittivät hyväntekeväisyystapahtumassa otetun kuvan silmiin pistävään yksityiskohtaan saman tien huomiota. Monet huomasivat, että Bunny-tytär seisoskelee kuvassa vaaleanpunaiset stilettokorkokengät jalassaan. Hymytön pieni tyttö hakee turvaa äidistään kuvaajien edessä.

Fanien kysymystulvasta ei ollut tulla loppua, kertoo Daily Mail.

– Mitä ihmettä Bunnylla oikein on jaloissaan?

– Käyttääkö Bunny tosiaankin korkeakorkoisia saapikkaita?

– Miksi hänellä on tuollaiset kengät?


Katie Pricen vauhdikas ura alkoi 90-luvulla. Hän otti 17-vuotiaana itse yhteyttä paikalliseen mallitoimistoon Lontoossa. Pian tyttö käveli näytöslavoilla ja poseerasi miestenlehtien keskiaukeamilla.

Sittemmin Price on ottanut lukemattomia kauneusleikkauksia ja muuttanut nimensä Katrina Infieldista Katie Priceksi. Hänen rintansa suurennettiin vasta parikymppisenä B-kupista F-kuppiin.
Korjattu artikkelia kello 13.00: Katien oikea nimi oli Katrina Infield.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt