Jennifer Lawrence meni naimisiin! Oscar-palkittu supertähti rakastui palavasti tähän ”tavalliseen mieheen”, joka välttelee julkisuutta

Julkaistu:

häähumua
Hollywoodin supertähti ja tämän puoliso viettivät viikonloppuna ylellistä hääjuhlaa pienessä, idyllisessä rantakaupungissa Rhode Islandilla.
Oscar-palkittu näyttelijätähti Jennifer Lawrence, 29, meni viikonloppuna naimisiin kumppaninsa Cooke Maroneyn, 34, kanssa.

People-lehti kertoo, että häitä vietettiin Rhode Islandilla piilossa katseilta. Juhlat järjestettiin vain 27 000 asukkaan pikkuruisessa rannikkokaupungissa Newportissa. Pariskunta oli vuokrannut käyttöönsä valkoisen, vuonna 1894 valmistuneen merenrantahuvilan.

Hääseremoniaan saapui yli 150 vierasta. Heidän joukossaan oli liuta superjulkkiksia, kuten laulaja Adele sekä näyttelijät Amy Schumer, Cameron Diaz , Emma Stone ja Kris Jenner.

Lawrence käytti tärkeänä päivänään lempimuotitalonsa Diorin hääpukuluomusta.

Lawrence ja newyorkilainen, taidegalleristina työskentelevä Maroney ovat tapailleet ainakin noin vuoden ajan ennen avioitumistaan. He tapasivat Lawrencen parhaan ystävän Laura Simpsonin kautta.

Pariskunta kihlautui viime toukokuussa. Alla olevassa kuvassa Lawrence kävelee puvussa, jota hän käytti kihlajaistensa yhteydessä.
Maroney ei ole entuudestaan julkisuuden henkilö. Häntä onkin kuvailtu kansainvälisessä mediassa ”aivan tavalliseksi mieheksi”, joka ei ole ainakaan aiemmin ollut millään tavalla mukana Hollywoodin sisäpiireissä.

Lawrence on puolestaan yksi elokuvamaailman viime vuosien menestyneimmistä supertähdistä. Hän sai vain 22-vuotiaana parhaan naispääosan Oscar-palkinnon elokuvasta Unelmien pelikirja.

Maailmanmaineeseen hän nousi esiinnyttyään Nälkäpeli-elokuvasarjassa vuosina 2012–2015.

Muita Lawrencen tunnettuja töitä ovat roolit elokuvissa American Hustle, Joy ja Red Sparrow, sekä rooli mystikkona X-Men-elokuvasarjassa.

Forbes on listannut hänet useana vuotena maailman parhaiten tienaavaksi naisnäyttelijäksi.


Elle-lehti kertoo, että Maroney ja Lawrence eivät kumpikaan juurikaan pidä sosiaalisesta mediasta. Kummallakaan ei ole mitään julkisia sosiaalisen median tilejä, kuten Instagramia tai Twitteriä. He varjelevat yksityiselämäänsä tarkoin uteliaiden katseilta.

Sometilien päivittelyn sijaan pariskunnan tiedetään pitävän ulkona käymisestä ja hauskanpitämisestä yhdessä. He viettävät paljon aikaa ystäviensä kanssa.


Hollywoodin supertähti sanoi aiemmin haastatteluissa, että tiesi heti Maroneyn olevan se oikea hänelle.

– Kun tapasin hänet, en todellakaan ollut sellaisessa mielentilassa, että haluan heti naimisiin. Mutta kun tapasin hänet, halusin mennä hänen kanssaan naimisiin. Halusimme sitoutua toisiimme täysin. Hän on paras ystäväni, joten halusin sitoutua häneen laillisesti loppuelämäkseni, Lawrence sanoi iloisesti kesäkuussa Catt Sadlerin podcastissa.

– Kun löytää oman lempi-ihmisensä koko planeetalta, ei vain halua luopua siitä. Siksi otin tarjouksen vastaan, hän naurahti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt