Supertähti Liam Payne nautti illasta uuden mallityttöystävänsä kanssa – myönsi karun totuuden 2-vuotiaasta lapsestaan

Julkaistu:

treffi-ilta
Liam Payne sanoi tv-ruudussa, että on usein jopa viikkoja erossa vasta kaksivuotiaasta lapsestaan. Hän sai lapsen entisen tyttöystävänsä, laulaja Cherylin kanssa.
One Direction -poikabändistä maailmanmaineeseen noussut laulajatähti Liam Payne, 26, vietti perjantaina antoisaa treffi-iltaa uuden tyttöystävänsä kanssa.

Payne ja mallikaunotar Maya Henry, 19, viettivät aikaa Lontoossa luksusravintola Chiltern Firehousessa.

Daily Mail kertoo, että pariskunta piti matalaa profiilia, mutta monet silti tunnistivat heidät helposti. Kaksikko oli pukeutunut tavallisiin farkkuihin ja pitkähihaisiin puseroihin viileään lokakuiseen iltaan. Mayalla oli kainalossaan Louis Vuittonin luksuslaukku.


Viihdelehden mukaan Payne myönsi äskettäin suoraan ikävän totuuden perhesuhteistaan. Hän sanoi The One Show -tv-ohjelman haastattelussa, että ei ehdi juurikaan nähdä vasta kaksivuotiasta poikaansa Bearia.

Tähti harmitteli, että musiikkiuran ja isyyden yhdistäminen on ollut vaikeaa. Usein kuluukin viikkoja niin, että tähti ei ehdi tavata poikaansa.

– On vaikeaa olla tien päällä, käydä ulkona ja promota musiikkia. Sitten on vaikeaa päästä kotiin ja nähdä häntä, tähti valitteli tv-ruudussa.

– Lapsille tapahtuu koko ajan (varttuessa) valtavasti ihmeellisiä juttuja. Jos hän ei voi hyvin, niin menetän tapaamisia ja asioita. Ja sitten yhtäkkiä hujahtaa viikkoja siten, että en olekaan nähnyt häntä lainkaan, tähti jatkoi tilitystään.
Payne sai Bear-poikansa maaliskuussa 2017 ex-tyttöystävänsä, laulaja Cherylin, 36, kanssa. Cheryl ja Payne tapailivat vuosina 2018–2018.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt