Suhde ohi! Jim Carrey erosi 22 vuotta nuoremmasta näyttelijäkollegastaan – virallisti seurustelun vain muutamia kuukausia sitten

Julkaistu:

Jim Carreyn onni näyttelijäkollega Ginger Gonzagan kanssa on ohi, yhdysvaltalaismediat kertovat.
Rakastetun näyttelijän Jim Carreyn, 57, onni näyttelijä Ginger Gonzagan kanssa on ohitse, kertovat useat yhdysvaltalaislehdet.

Fox Newsin ja People-lehden mukaan Carreyn ja 35-vuotiaan Gonzagan suhde kariutui jo jonkin aikaa sitten.

– He erosivat jo kuukausia sitten, lähipiiristä kerrotaan.

Rakastavaisten onni kesti reilusti alle vuoden. Carrey esitteli rakkaansa ensimmäistä kertaa tammikuussa Golden Globe -gaalan punaisella matolla. Tällöin leveästi hymyilevä ja toisiaan kädestä pitävä pariskunta astui salamavalojen räiskeeseen onnellisen näköisinä.


Carreyn edustaja vahvisti tammikuussa, että kaksikko seurustelee.

Ex-pari ihastui toisiinsa työn merkeissä. Ensimmäistä kertaa he työskentelivät yhdessä I'm Dying Up Here -tv-sarjan kuvauksissa. Gonzaga näytteli, ja Carrey toimi tuottajana. Myöhemmin he pääsivät myös näyttelemään rinta rinnan Kidding-ohjelmassa. Kidding-sarja oli Carreyn näyttävä paluu parrasvaloihin. Sarja on ollut myös arvostelumenestys.


Näyttelijä esittää draamakomediassa suosittua lastenohjelmien juontajaa, joka taistelee kulissien takana kaikessa hiljaisuudessa omaa vaikeaa elämäntilannettaan vastaan. Tv:ssä Carreyn esittämän hahmon on oltava pirteä Mr. Pickles, mutta todellisuudessa hän on ahdistunut perheenisä, joka menetti juuri lapsensa auto-onnettomuudessa.

Carrey rakastui Gonzagaan sarjan kulisseissa. Gonzaga esittää Kidding-sarjassa hänen lyhytaikaista tyttöystäväänsä Viviania.


Carreyn rakkaushistoria on varsin värikäs. Mirror-lehti muistutti alkuvuodesta, että Carrey on käynyt viime vuosina läpi ”todellisen helvetin”.

Näyttelijän entisen tyttöystävän Cathriona Whiten perhe syytti Carreyta oikeudessa Whiten kuolemasta väärin perustein. Perhe väitti, että Carrey olisi tilannut salanimellä Whitelle huumeita ja lääkkeitä. Oikeus totesi Carreyn syyttömäksi kuolemaan.

White teki itsemurhan syyskuussa 2015. Hänen tabletiltaan löytyi kuoleman jälkeen viesti, jossa hän sanoi Carreyn pilanneen hänen elämänsä.