Fani kaappasi Lady Gagan syliinsä kesken keikan: yllättävä tilanne päätyi katastrofiin – katso video

Julkaistu:

Lady Gagan keikka Las Vegasissa sai melkoisen käänteen torstaina, kun laulaja ja hänen faninsa putosivat lavalta kesken esityksen.
Poptähti Lady Gagan Enigma-show sai torstai-iltana melkoisen käänteen Las Vegasissa.

Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, oli kutsunut lavalle Jack-nimisen faninsa, kun Jack yhtäkkiä päätitkin tuoda esitykseen oman yllätyksensä.

Useat mediat kertovat, kuinka mies nappasi yhtäkkiä poptähden syliinsä, kaappasi naisen jalat oman vyötärönsä ympärille ja alkoi hyppyyttää häntä lavalla. Ensin Gaga oli mukana improvisoidussa tilanteessa, kunnes asiat saivat häkellyttävän käänteen.

Jack astui epähuomiossa lavan reunan yli ja putosi estradilta maahan ja yleisön joukkoon Lady Gaga mukanaan.

Putoaminen oli todella hurjan näköinen ja siinä olisi voinut käydä todella huonosti. Yleisö oli kauhuissaan ja kiljahteli säikähdyksestä.Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tilanteesta selvittiin kuitenkin pelkällä säikähdyksellä, sillä hyvin pian Lady Gaga ja Jack nousivat ylös ja valospotti seurasi, kuinka he kävelivät turvamiesten saattelemana yleisön keskeltä takaisin lavalle.

– Kaikki on hyvin. Ainoa asia, mikä ei ole hyvin on se, että tarvitsemme enemmän portaita, että pääsen takaisin tälle pirun lavalle, gaga kommentoi tilannetta BBC:n mukaan.

Gaga lohdutti myös Jackia, joka oli kyyneleet silmissään, ja totesi ettei tilanne ollut miehen vika. Hän pyysi miestä myös antamaan itselleen anteeksi tapahtuneen.

Kumpikaan ei lannistunut epäonnisen putoamisen jälkeen vaan he istuivat yhdessä pianon ääreen ja Lady Gaga esitti kappaleen Million Reasons.

– Se oli mahtavaa. Rakastamme toisiamme niin paljon, että putosimme tältä pirun lavalta, Lady Gaga kommentoi epäonnista tilannetta lavalla.

– Kaaduimme toistemme käsivarsille. Olimme kuin Jack ja Rose Titanicissa, hän jatkoi.

– Minusta tuntuu, että tarvitsemme tämän jälkeen kupposet teetä.


Lagy Gaga ei ole kommentoinut putoamista keikan jälkeen, mutta ilmeisesti hän ei loukkaantunut onnettomuuden yhteydessä.

Myöhemmin samana iltana hän julkaisi Instagram-tilillään kuvia perinteisistä keikanjälkeisistä traditioistaan.

– Jääkylpy 5–10 minuuttia, kuuma kylpy 20 minuuttia, sen jälkeen kompressiopuku ja kylmäpakkauksia 20 minuuttia, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt