Lahjontaskandaalista tuomittu Täydelliset naiset -tähti joutui nyt telkien taakse – Hollywood-glamour vaihtui naisvankilan kolkkoon arkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Lahjontaskandaalista tuomittu Täydelliset naiset -tähti joutui nyt telkien taakse – Hollywood-glamour vaihtui naisvankilan kolkkoon arkeen

Felicity Huffman tuomittiin kahden viikon vankeuteen, kun hän tunnusti osallisuutensa yliopistoja ravistelleeseen lahjontaskandaaliin.

Felicity Huffmanin kahden viikon vankilatuomio käynnistyi tällä viikolla.­

18.10.2019 16:26

Täydelliset naiset -sarjasta tuttu amerikkalaisnäyttelijä Felicity Huffman, 56, tuomittiin syyskuussa kahdeksi viikoksi vankeuteen.

Huffman tunnusti tuolloin maksaneensa tyttärensä korkeakoulun pääsykokeen valvojalle 15 000 dollaria, jotta tämä huolehtisi siitä, että tytär varmasti pääsee kokeesta läpi. Huffman on julkisuudessa kertonut tyttärensä järkyttyneen äitinsä tunnustuksesta.

– Sokeassa paniikissani tein juuri sen, minkä halusin epätoivoisesti välttää. Vaaransin tyttäreni tulevaisuuden, perheeni yhtenäisyyden ja oman rehellisyyteni. Kadun tekoani syvästi ja pysyvästi, Huffman selitti oikeudessa syyskuussa.

Huffman suorittaa parhaillaan kahden viikon vankilatuomiotaan Californiassa sijaitsevassa vankilassa. Mirrorin mukaan Huffman on nyt viettänyt vankilassa kolme kokonaista päivää.

Huffman tunnusti osallisuutensa lahjontaskandaaliin. Hän saapui oikeuskäsittelyyn yhdessä aviomiehensä, näyttelijä William H. Macyn kanssa.­

Kyseinen vankila on suunnattu ainoastaan naisille ja siellä asuu tällä hetkellä noin 1227 vankia. Peoplen mukaan Huffmanin arki vankilassa on hyvin tarkoin säänneltyä ja hänen päiväjärjestykseensä kuuluvat muun muassa kello viiden aamuherätykset sekä tiukat nukkumaanmenoajat.

Lähteiden mukaan myös Huffmanin ruokailuajat ovat tarkkaan määrätyt. Aamiainen syödään kello 5.30, lounas kello 10.45 ja illallinen kello 16.00. Vapaa-ajallaan nainen saa kuunnella musiikkia ennakkoon tarkistetuilta laitteilta, piirtää tai urheilla.

Huffmanin tulee vankilassa ollessaan myös pukeutua tarkkojen sääntöjen mukaan. Hänen perheensä saa tulla vierailemaan viikonloppuisin aamukahdeksan jälkeen.

Näyttelijä Lori Loughlin ei toistaiseksi ole tunnustanut osallisuuttaan lahjontaskandaaliin.­

Huffmanin ohella lahjonnasta syytetään monia julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten näyttelijä Lori Loughlina. Loughlin ei toistaiseksi ole myöntänyt osallisuuttaan skandaaliin.

Myöntämällä syyllisyytensä Huffman vältti todennäköisesti pitkän vankilatuomion. Lahjonnasta voi pahimmillaan Yhdysvalloissa saada jopa 20 vuoden tuomion.

Huffman muistetaan erityisesti Täydelliset naiset -hittisarjasta, jossa hän näytteli Lynette Scavoa vuosina 2004–2012. Sittemmin Huffman on tähdittänyt muun muassa American Crime- sekä When They See Us -televisiosarjoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?