Frendit-tähti Jennifer Aniston liittyi Instagramiin ja pääsi suoraan Guinnessin ennätystenkirjaan – sai miljoona seuraajaa ennätysajassa

Julkaistu: , Päivitetty:

Aniston sai tililleen miljoona seuraajaa tunnissa ja 16 minuutissa.
Frendit-tähti, näyttelijä Jennifer Aniston liittyi Instagramiin tiistaina, ja pian liittymisen jälkeen hän julkaisi siellä ensimmäisen kuvansa.

Anistonin julkaisemassa selfiessä poseeraavat hänen itsensä lisäksi näyttelijäkollegat Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer.– Ja nyt olemme myös Instagram-ystäviä. Hei Instagram, kuvatekstissä lukee.

Sosiaalinen media sekosi siitä, että Aniston liittyi vihdoin Instagramiin, ja valtava seurantapyyntöjen vyöry kaatoikin Instagramin hetkeksi.

Nyt Guinness World Records kertoo verkkosivuillaan, että Aniston pääsi Instagramiin liittymisensä myötä suoraan Guinnessin ennätystenkirjaan. Aniston nimittäin saavutti miljoona seuraajaa ennätysajassa: siihen meni vain tunti ja 16 minuuttia.

Aiempi miljoonan seuraajan saavuttamisen nopeusennätys kuului Sussexin herttuaparille. Heidän Instagram-tilinsä saavutti huhtikuussa miljoona seuraajaa tunnissa ja 45 minuutissa, kertoo Business Insider -lehti.

Sitä edellinen ennätys kuului K-pop-tähti Kang Danielille. Hän rikkoi miljoonan seuraajan rajapyykin 11 tunnissa ja 36 minuutissa.

Nyt Anistonilla on tilillään jo yli 12,7 miljoonaa seuraajaa.

Ensimmäisen kuvansa julkaisemisen jälkeen hän on ehtinyt ilahduttaa fanejaan muun muassa julkaisemalla kuvan itsestään lapsena ja nykyisin.– Muodikas silloin ja nyt, Aniston kirjoittaa.

Aniston on aiemmin jakanut omassa Instagramin tarinat-osiossaan useita kuvia, joissa hänen julkkisystävänsä ovat iloinneet hänen liittymisestään kuvapalveluun. Julkkisten joukosta löytyvät muun muassa näyttelijät Jennifer Garner, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Reese Witherspoon sekä Dolly Parton.
Juttua muokattu kello 1.14. Korjattu tieto Anistonin ennätysajasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt