Kovista otteistaan tunnettu ex-jääkiekkoilija Semir Ben-Amor on nykyisin rauhoittunut mies: ”Elän uusperheen elämää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kovista otteistaan tunnettu ex-jääkiekkoilija Semir Ben-Amor on nykyisin rauhoittunut mies: ”Elän uusperheen elämää”

– Elän uusperheen arkea ja valmennan junnuja, kertoo kaukaloiden kauhuksikin kutsuttu ex-kiekkoilija Semir Ben-Amor.

–Elämä on asettunut uomiinsa, entinen jääkiekkoilija Semir Ben-Amor iloitsi rinnallaan elämänkumppaninsa Janika Nieminen.­

17.10.2019 20:48

Entinen jääkiekkoilija Semir Ben-Amor seisoi rauhallisena seuraamassa Martina Aitolehden kuntoasujen muotinäytöstä. Komea 37-vuotias on kuitenkin enemmän tunnettu jääkiekkokaukaloissa harjoittamastaan kovuudesta.

– Kaukaloelämä oli duunia, mutta siviilielämässä olen täysin erilainen, kuntosalibisnestä toisen ex-kiekkoilijan Jere Karalahden kanssa vetävä Semir kertoi.

Semir seurusteli vielä kolmisen vuotta sitten Black Sabbath -yhtyeen kitaristin Tony Iommin Toni-tyttären kanssa. Pari kuitenkin erosi ja Toni muutti Englantiin. Semir kertoi, että Toni Iommista on tullut äiti.

Semir oli hetken yksikseen kunnes pari vuotta sitten tapasi vanhan tutun, Janikan. He ovat tunteneet toisensa kaksikymmentä vuotta, mutta molempien elämäntilanteet olivat tuolloin sellaiset, että he ryhtyivät seurustelemaan.

– Elän uusperheen elämää Janikan (Nieminen) kanssa. Hänellä on kaksi lasta ja minulla yksi. Elämässä on kivaa ja positiivista vauhtia, mies kertoi.

15-vuotiaita jääkiekkojunnuja valmentava Semir on unohtanut pelaajauransa tapahtumat ja hän painottikin olevansa kotioloissa kuin nallekarhu.

– Semir on sydämellinen ja kiltti ihminen, Vanhan sataman vastaava projektipäällikkö Janika luonnehti.

Iltamenot

Mitä: Yvette x Martina -AW2019 malliston lanseeraus

Missä ja milloin: Wanha satama, Pikku Satamakatu, Helsinki, 17. lokakuuta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?