Archie Cruz löysi uuden rakkaan Yhdysvalloista: tapailee 19-vuotiasta alusvaatemallia – ”Nyt osu jackpot” - Viihde - Ilta-Sanomat

Archie Cruz löysi uuden rakkaan Yhdysvalloista: tapailee 19-vuotiasta alusvaatemallia – ”Nyt osu jackpot”

Santa Cruz -yhtyeen nokkamies Archie Cruz tapailee tällä hetkellä yhdysvaltalaista alusvaatemalli Katelynia.

Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen tapailee tällä hetkellä yhdysvaltalaista alusvaatemalli Katelynia.­

17.10.2019 17:24

Maailmallakin mainetta niittäneen suomalaisen Santa Cruz -yhtyeen keulakuva Archie Cruz, oikealta nimeltään Arttu Kuosmanen, nauttii tällä hetkellä elämästään täysin siemauksin.

Reilu vuosi sitten suuria kokoonpanomuutoksia kokeneelta bändiltä ilmestyy perjantaina uusi levy, Katharsis, ja yhtye on keikkaillut Yhdysvalloissa niin jättimäisillä Aftershock- ja Louder Than Life -festareilla kuin legendaarisessa Viper Roomissa. Seuraavaksi vuorossa on 27 keikkaa kattava Yhdysvaltojen kiertue, ja onpa 27-vuotias Kuosmanen löytänyt rinnalleen myös uuden rakkaan.

– Siis tällä hetkellä menee todella hyvin, Suomessa käymässä oleva Kuosmanen kertoo hyväntuulisena.

Yhdysvalloissa suurimman osan ajastaan viettävä Kuosmanen kertoo, että hän tapailee tällä hetkellä pian 20 vuotta täyttävää Katelynia.

– Me tavattiin toisemme Instagramista ja juteltiin noin vuoden verran. Nyt hän tuli viime viikonloppuna Aftershock-festareille ja me vietettiin siellä iltaa yhdessä, Kuosmanen kertoo.

Alusvaatemallina työskentelevä Katelyn asuu Kaliforniassa ja kaksikko tapaakin toisensa jälleen perjantaina.

– Hän on tulossa Losiin nyt perjantaina, kun menen taas sinne. Ehdimme viettää vähän aikaa yhdessä ennen kuin lähden kiertueelle sunnuntaina. Ja katsotaan, jos hän tulisi käymään myös kiertueen keikoilla.

Kuosmanen kuvailee Katelynia rennoksi, hauskaksi ja viehättäväksi naiseksi.

– Mun on tosi helppo olla hänen seurassaan. Ja koska oon itse tosi menevä tyyppi, niin tuntuu, että hän on samalla aaltopituudella.

– Meillä on myös samanlainen musamaku. Sellaisen naiset ei oikein nappaa, jotka kuuntelee huonoa musaa, Kuosmanen nauraa ja lisää, että kyseinen piirre on hänelle melkoinen turn-off.

Viime viikonloppuna kaksikko oli yhdessä muun muassa Slipknotin keikalla.

– Siinä vaiheessa olisi moni missi voinut lähteä karkuun ja se oli melkoinen tulikaste, Kuosmanen nauraa.

– Huomasin, että nyt osu jackpot ja että Kate on hyvä mimmi.

Katelyn on julkaissut omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on yhdessä Kuosmasen kanssa. Lisäksi Katelynin kuvapalvelutililtä löytyy monia otoksia, joissa nainen poseeraa melko rohkeissakin tunnelmissa.

Katelynilla on Instagram-tilillään yli 50 000 seuraaja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?