Vain 6-vuotiasta Alinaa ylistetään maailman kauneimmaksi tytöksi – Instagram mykistyi nukkemaisesta ulkonäöstä: ”Kuin pieni enkeli!”

Julkaistu:

Vain 6-vuotias Alina ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.
Onko Alina Yakupova maailman kaunein tyttö? Ainakin hänen faninsa ovat sitä mieltä. Moskovassa asuva Alina aloitti mallintyöt vain 4-vuotiaana. Sen jälkeen vain 6-vuotiaasta Alinasta on tullut yksi Venäjän suosituimmista lapsimalleista.

Tyttö on esiintynyt muun muassa italialaisen Monnalisa Kidsin ja venäläisen Gloria Kidsin mainoskasvona.

Alinan vaaleat, pitkät hiukset ja nukkemaiset kasvonpiirteet ovat keränneet hänelle lähes 30 000 Instagram-seuraajaa. Suurin osa Alinan seuraajista tulee Venäjältä, mutta hänellä on faneja lähes ympäri maailmaa.
Instagramin alaikäraja on virallisesti 13 vuotta. Alinan tiliä vaikuttavat päivittävän hänen läheisensä.

– Tämä pikkutyttö on kauniimpi kuin mitä tulen koskaan olemaan, Alinan ulkonäköä kommentoidaan kuvapalvelussa.

– Niin suloinen! Kuin pieni enkeli!

– Olet maailman kaunein tyttö.
Venäläistyttöä edustaa malli- ja manageritoimisto President Kids Management. Alinan manageri Roman Kukhar ylisti Daily Mailille nuoren naisen työintoa ja kehittymistä lapsimallina.

– Olen varma, että salaisuus Alinan menestyksessä ei ole vain hänen satumaisessa kauneudessaan, vaan myös vankasta ammattitaidosta hänen nuoresta iästään huolimatta, hän kertoo.

Reilut kymmenen vuotta sitten ranskalainen Thylane Blondeau nousi kansainvälisen kohun kohteeksi, kun häntä alettiin tituleerata maailman kauneimmaksi pikkutytöksi. Thylane asteli Jean Paul Gaultierin muotinäytöksen catwalkilla ollessaan vasta 4-vuotias ja hän on maailman nuorin malli, joka on poseerannut Ranskan Voguen sivuilla. Thylane oli tuolloin vain 10-vuotias.
Thylane täytti tänä vuonna 18 vuotta. Näyttääkin siltä, että hänellä on tittelilleen seuraajia.
Ilta-Sanomat kertoi alkuvuodesta raisiolaisesta Sarasta, joka on kuin ilmetty Thylane. Myös huippumalli itse oli huomannut yhdennäköisyyden.
Kauneimman lapsen titteliä on soviteltu myös venäläisen Anastasian harteille. Anastasia on noussut supersuosioon muun muassa Instagramissa. Hänellä on kuvapalvelussa jo yli miljoona seuraajaa.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt