Maisa Torppa vitsailee unelmahäidensä peruuntumisesta – julkaisi ironisen kuvan nykytilanteestaan: ”Ei tästä selviä kun huumorilla”

rac

Julkaistu:

Maisa Torppa laskee leikkiä häidensä peruuntumisesta Instagramissa.
Julkkiskaunotar Maisa Torpan viime viikot ovat olleet käänteitä täynnä. Viikko sitten Torppa kertoi Ilta-Sanomille hänen ja rallitähti Jari-Matti Latvalan häiden siirtyneen. Päivää myöhemmin Latvala kertoi häiden peruuntuneen.

Maanantaina Torppa vahvisti Instagramissaan hänen ja rallitähden päättäneen erota.

– Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun, Torppa viittasi kirjoituksessaan viime viikot velloneeseen kohuun.

– Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä, Torppa kirjoitti.
Eroilmoituksen jälkeen Latvala kertoi Ilta-Sanomille keskittyvänsä nyt täysillä uraansa. Torppa sen sijaan suuntasi Pariisiin työmatkalle.
– Life Still Goes On, hän kirjoittaa Instagramissa.

Nyt hän vitsailee häiden peruuntumisesta Instagramin Stories-osiossa.


– My friends walking down the aisle, me walking down the aisle, Torpan julkaisemassa kuvaparissa lukee.

Kuvassa nainen kävelee puolisonsa kanssa kirkon käytävää, toisessa kuvassa puolestaan kävellään lentokoneen käytävää pitkin.

– Oli pakko. Ei tästä elämästä selviä, kun huumorilla.

Näin häädraama eteni

Latvala ja Torppa ehtivät olla yhdessä vajaat neljä vuotta. Pari kihlautui juhannuksena 2017 noin vuoden seurustelun jälkeen. Torppa kertoi aiemmin tänä syksynä viettäneensä polttareitaan, mutta pari ei ollut paljastanut häidensä ajankohtaa julkisuudessa.

Jari-Matti Latvalan tilanne on huolestuttanut muun muassa Toyotaa johtavaa Tommi Mäkistä. Latvala on ajanut Toyotan WRC-autolla MM-ralleja vuodesta 2017.

– Jos olisin Jari-Matin housuissa tuollaisessa tilanteessa, kun ajatellaan sitä kaikkea muuta juttua mitä on ollut julkisuudessa, niin varmasti en itsekään olisi pystynyt kunnolla keskittymään ajamiseen, Mäkinen sanoi IS:lle aiemmin tässä kuussa.

IS:n tietojen mukaan Latvala ja hänen kumppaninsa Maisa Torppa kävivät vakavan keskustelun tulevaisuudestaan Suomen-kodissaan Vantaalla. IS:n tietojen mukaan Maisa sai kuulla häiden perumisesta ja sen kuultuaan Torppa lähti Monacoon – juuri sanaakaan sanomatta. Jari-Matti Latvala matkasi Espanjaan testeihin.

Mediapersoona Torppa majoittui Monacossa luksushotelliin, ei Jari-Matin asuntoon. Maisa jopa laittoi Instagramiin itsestään kuvia Monacossa sekä yhden kuvan, jossa hän istui hotellihuoneen sängyn päällä.

Häiden perumisen syynä on rallikuskin perjantaina julkaiseman tiedotteen mukaan se, että hän haluaa keskittyä täysillä uraansa. Latvala on voittanut pitkällä urallaan 18 MM-rallia.

– Haluan nyt keskittyä sataprosenttisesti Rallin MM-sarjan kahteen jäljellä olevaan kilpailuun ja auttaa tiimiäni varmistamaan toisen perättäisen valmistajien MM-tittelin, ralliautoilija kertoi tiedotteessaan.

Walesin ralli päättyi rajuun ulosajoon kisan seitsemännellä erikoiskokeella. Hän oli tapahtumahetkellä rallin viidennellä sijalla. 34-vuotiaalle Latvalalle takaisku oli kova. Hänellä ei ole sopimusta ensi kaudeksi.