Colin Farrelin uusi tyyli hämmästyttää – tähteä ei ole tunnistaa tuoreista kuvista: syy muodonmuutokselle täysi mysteeri

Julkaistu:

Irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell kuvattiin lähes tunnistamattomana Los Angelesin kaduilla.
Irlantilaisnäyttelijä Colin Farrellin olemus on herättänyt huomiota maailmalla. Farrell, 43, kuvattiin nimittäin Los Angelesissa huomattavan eri näköisenä kuin millaisena mies on totuttu julkisuudessa näkemään.

Yleensä hyvin siistinä ja huoliteltuna julkisuudessa esiintynyt mies kuvattiin ylisuuriin verkkareihin ja likaisiin lenkkareihin pukeutuneena. Päässään miehellä oli lippalakki ja kasvoja koristaa nyt pitkä, tumma parta.


Siitä, onko kyseessä kenties roolityön vaatima muodonmuutos, ei maailmalla olla varmoja. Farrell kuvaa parhaillaan The North Water -minisarjaa, joka saa ensi-iltansa ensi vuoden puolella.

Colin Farrell nousi julkisuuteen vuonna 1999, kun hän tähditti The War Zone -elokuvaa. Sittemmin mies on tehnyt lukuisia roolitöitä isoissa Hollywood-tuotannoissa ja häntä pidetäänkin yhtenä menestyneimmistä irlantilaisnäyttelijöistä.


Farrell on viimevuosina tähdittänyt muun muassa elokuvia Dumbo sekä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. Vuonna 2015 mies oli ehdolla myös Golden Globe -palkinnon saajaksi roolistaan elokuvassa The Lobster. Hän voitti kyseisen palkinnon vuonna 2009 komediaelokuvasta Kukkoilijat.
Farrell on ollut otsikoissa paitsi roolisuoritustensa, myös päihteidenkäytön seurauksena. Mies hakeutui ensimmäistä kertaa vieroitushoitoon vuonna 2005 kuvattuaan Miami Vice -elokuvaa.


Mies hakeutui uudemman kerran päihdehoitoon vuonna 2018. Tuolloin Farrell ei tosin käyttänyt huumeita, vaan hakeutui hoitoon ennaltaehkäisynä. Vuonna 2017 Ellen DeGeneresille antamassaan haastattelussa mies kertoi olleensa raittiina jo vuosikymmenen ajan.