Suomalainen Jasmin, 27, mukana 90 päivää morsiamena -kohusarjassa – amerikkalainen Blake hullaantui ja kosi heti: miehen perhe tyrmistyi - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalainen Jasmin, 27, mukana 90 päivää morsiamena -kohusarjassa – amerikkalainen Blake hullaantui ja kosi heti: miehen perhe tyrmistyi

Suomalaisen Jasminin ja amerikkalaisen Blaken rakkaustarinaa seurataan suositussa tosi-tv-sarjassa.

Suomalainen Jasmin ja amerikkalainen Blake ovat mukana kohutussa 90 päivää morsiamena -sarjassa.­

17.10.2019 7:00

Maailmalla kohua herättänyt TLC-kanavan 90 päivää morsiamena saa uudella kaudellaan mukaan suomalaisväriä. Ohjelman uusi kausi starttaa Yhdysvalloissa marraskuussa ja mukana sarjassa on jälleen joukko kansainvälisiä pareja.

Yksi pareista on suomalainen Jasmin, 27, ja amerikkalainen Blake, 29. TLC:n mukaan parin rakkaus roihahti netissä. Kiihkeän viestittelyn jälkeen Blake matkusti Suomeen selvittämään, onko heillä yhteistä tulevaisuutta. Jo toisella Suomen-matkallaan Blake kosi mallina työskentelevää Jasminia.

Los Angelesissa asuva Blake työskentelee musiikkialalla, helsinkiläinen Jasmin Lahtinen puolestaan on tuttu vuoden 2014 Miss Suomi -kisoista. Tuolloin Miss Suomeksi kruunattiin Bea Toivonen.

Jasmin kilpaili Miss Suomi -kisoissa vuonna 2014.­

Sarjan esittelytekstissä kerrotaan, että Los Angelesissa asuvan Blaken perheellä on ollut ennakkoluuloja suomalaismorsiamesta. Jasminin siskon kerrotaan asuvan jo Yhdysvalloissa ja niinpä Blaken perhe pelkää nuoren naisen vain käyttävän Blakea pääsylippunaan Amerikkaan.

– En ikimaailmassa olisi uskonut, että tapailisin mallia. Voisi luulla, ettei meillä ole mitään yhteistä, mutta Jasmin ja minä olemme luotuja toisillemme, Blake sanoo ohjelmasta YouTubessa julkaistulla esittelyvideolla.

Sarjasta julkaistusta videomaistiaisesta selviää myös, ettei parin yhteiselo Yhdysvalloissa suju täysin ilman draamaa. Ohjelmassa nähdään esimerkiksi kuinka Jasmin ei tunne oloaan kotoisaksi Blaken ystävien kanssa.

– En sovi joukkoon, Jasmin sanoo videolla.

Sporttinen kaunotar oli mukana Miss Suomi -kisoissa viisi vuotta sitten.­

Katso alla olevalta videolta ohjelman esittelyvideo:

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

90 päivää morsiamena - sarjassa seurataan kansainvälisten parien myrskyisää tietä alttarille.

Pariskunnan on saatava K1-viisumi, jonka turvin puoliso voi tulla Yhdysvaltoihin kolmeksi kuukaudeksi. Kun puolison kone laskeutuu Amerikkaan, on pariskunnalla tasan 90 päivää aikaa tutustua toisiinsa. Sen jälkeen hääkellojen on kilkatettava, tai puoliso joutuu palaamaan takaisin kotimaahansa.

90 päivää morsiamena on valtava menestys maailmalla ja marraskuun alussa Yhdysvalloissa esitetään jo sarjan seitsemäs kausi. Ohjelma on saanut lukuisia spin-off-sarjoja, joissa on muun muassa seurattu parien elämää heti häiden jälkeen.

Jasmin kuvattuna missikiertueella Alanyassa vuonna 2014.­

Sarja on noussut Yhdysvalloissa otsikoihin räiskyvien persoonien ja kaapissa lymynneiden luurankojen takia. Ohjelman edetessä monille amerikkalaisille on paljastunut, että puoliso on pimittänyt heiltä monia asioita menneisyydestään.

Osa tosi-tv-sarjaan osallistuneista naisista ja miehistä on myös paljastanut olleensa mukana ohjelmassa vain rahan ja oleskeluluvan takia. 90 päivää morsiamena onkin herättänyt runsaasti keskustelua ns. ”avioliittoturismista” ja siitä, kuinka avioliitto voi olla monille köyhistä maista tuleville pääsylippu parempaan elämään.

Suomessa sarjaa esittää TLC-kanava.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?