Parisuhteesta haaveileva Rosanna Kulju latasi Tinderin ja järkyttyi – tuntemattoman miehen härskit ehdotukset löivät ällikällä - Viihde - Ilta-Sanomat

Parisuhteesta haaveileva Rosanna Kulju latasi Tinderin ja järkyttyi – tuntemattoman miehen härskit ehdotukset löivät ällikällä

Rosanna Kulju avautuu tuoreessa podcast-jaksossa omista deittailukokemuksistaan ja paljastaa, millaisesta miehestä hän itse haaveilee.

Rosanna Kulju avautuu tuoreessa podcastissa karmeimmista deittailukokemuksistaan.­

16.10.2019 15:21

Miss Helsinki -kilpailua järjestävä Rosanna Kulju kertoo hiljattain julkaistussa Grl Gang -podcastissaan omista deittailukokemuksistaan. Rosanna itse on viihtynyt sinkkuna noin puolentoista vuoden ajan. Hän erosi entisestä miesystävästään maaliskuussa 2018.

– Haluan puhua tästä aiheesta, koska tämä koskettaa meistä monia. Mä oon itse sinkku ja liittynyt nyt sitten kymmenennen kerran Tinderiin, Rosanna pohjustaa valitsemaansa aihetta.

– Mä aina poistan ja lataan sen sovelluksen ja joka kerta mä aikalailla yllätyn siitä matskusta, mitä sieltä tulee, hän nauraa.

  • Voit kuunnella Rosannan Grl Gang -podcastin tuoreimman jakson yllä olevasta linkistä

Rosanna kertoo podcastissaan olevansa ehdottomasti parisuhde-ihmisiä, eikä niin perusta deittailusta. Sinkkuna ollessaan nainen on käynyt vain satunnaisilla treffeillä ja viihtynyt pääosin yksin.

– Mulla oli vähän aikaa sellanen sunnuntaipoikkis. Eli nähtiin sunnuntaisin, pantiin ja katottiin Netflixiä. Se oli semmonen ihminen, joka oli tosi hauska ja kenen kanssa kemiat kohtaa tosi hyvin, hän paljastaa.

Rosanna toimii nykyään Miss Helsinki -kilpailin järjestäjänä. Hän voitti kilpailun itse vuonna 2015.­

Vaikka treffailu ei kuulukaan Rosannan lempiasioihin, kertoo hän käyneensä kesällä yksillä Tinder-treffeillä ystäviensä yllyttämänä. Ystävät patistivat parisuhteesta haaveilevaa Rosanna lopettamaan haihattelun ja ryhtymään tuumasta toimeen.

– Mä sitten löysin sieltä yhden tyypin, sekin meni tosin niin, että selasin sata tyyppiä ja yhden swaippasin oikealle. Tuli sitten heti matchi, Rosanna kertoo.

Treffit nimeltä mainitsemattoman miehen kanssa olivat Rosannan mukaan kestäneet tasan 30 minuuttia. He menivät yhdessä lenkille ja mukana oli myös Rosannan koira. Mies ei kuitenkaan onnistunut tekemään Rosannaan vaikutusta.

– Se tyyppi oli aivan erilainen kuin mitä olin ajatellut. Se oli lyhyt ja sillä oli pukumiehen kengät lenkillä. Mä olin ihan lenkkivaatteissa ja ilman meikkiä, ja tällä tyypillä oli sitten puvun kengät. Se oli musta tosi outoa.

Rosanna kertoo, että koko puolituntinen kävelylenkki oli tuntunut naisesta enemmän työhaastattelulta kuin ensitreffeiltä. Mies kyseli Rosannan asioista niin ahkerasti, ettei nainen itse saanut suunvuoroa lainkaan.

– Tuntui siltä, ettei hän halunnut puhua itsestään mitään.

Seuraavana aamuna Rosanna oli kertonut miehelle, ettei heidän välilleen tulisi mitään tuttavuutta kummempaa. Naisen kiusalliset Tinder-kokemukset saivat kuitenkin jatkoa ja heti seuraava vastaan tullut mies alkoikin ladella sovelluksen viestikenttään mitä kummallisimpia kysymyksiä.

– Tyyppi ehdotteli mulle heti ekan lauseen jälkeen kimppakivaa ja avointa suhdetta, Rosanna päivittelee.

Rosanna on viihtynyt sinkkuna nyt noin puolentoista vuoden ajan.­

Podcastissaan sinkkuna viihtyvä Rosanna myös kertoo, millaisesta miehestä hän oikeastaan haaveilee. Tärkeitä luonteenpiirteitä ovat luotettavuus ja rehellisyys, mutta hän kaipaisi mieheltään myös karismaattisuutta ja itsevarmuutta.

– Pitää olla hauska ja sellainen porukan pelle, se vetoaa minuun. Ei saa olla mustasukkainen, pitää olla valmis puhumaan asioista, ei saa luovuttaa heti, kun tulee ongelmia ja pitää olla valmis tekemään kompromisseja. Haluan tietää, että olen hänelle numero yksi, Rosanna listaa ihannekumppaninsa ominaisuuksia.

Lisäksi Rosanna paljastaa, että häneen vetoavat myös sporttiset, tatuoidut, pitkät ja tummapiirteiset miehet. Parta, omintakeinen tyyli ja hymykuopat ovat myös plussaa.

– Lisäksi miehen pitää olla isompi kuin minä. Haluan tuntea oloni tosi pieneksi miehen sylissä, Rosanna lisää ja painottaa, että erityisesti häneen vetoavat ulkomaalaistaustaiset miehet.

Rosanna Kulju nousi julkisuuteen voitettuaan vuoden 2015 Miss Helsinki -kilpailun.­

Rosanna Kulju nousi julkisuuteen voitettuaan Miss Helsinki -kilpailun vuonna 2015. Nykyisin Kulju toimii kilpailun järjestäjänä. Lisäksi hän tekee töitä sosiaalisen median parissa ja julkaisee viikoittain omaa Grl Gang -podcastiaan. Hänellä on Instagramissa yli 53 000 seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?