Uhkasi tappaa, jätti huumeita lapsen saataville, laittoi aseen suuhunsa... Ex-vaimo latelee hyytäviä väitteitä avioliitostaan Avengers-tähden kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Uhkasi tappaa, jätti huumeita lapsen saataville, laittoi aseen suuhunsa... Ex-vaimo latelee hyytäviä väitteitä avioliitostaan Avengers-tähden kanssa

Jeremy Renner on keskellä kiivasta huoltajuuskiistaa.

Julkaistu: 16.10.2019 12:46

Marvelin Avengers-elokuvista tuttu näyttelijä Jeremy Renner on kiivaan huoltajuuskiistan keskellä.

Muun muassa Avengers-elokuvien Haukansilmänä eli Clint Bartonina tutuksi tullut näyttelijä Jeremy Renner on joutunut valtavan kohun keskelle.

Renner taistelee ex-vaimonsa Sonni Pachecon kanssa oikeudessa heidän yhteisen 6-vuotiaan Ava-tyttärensä huoltajuudesta ja ilmaan on heitelty toinen toistaan vakavampia väitteitä.

TMZ-sivuston haltuunsa saamien oikeuden asiakirjojen mukaan Pacheco väittää ex-miehensä muun muassa uhanneen tappaa hänet sekä ampuneensa kattoon ja laittaneensa aseen omaan suuhunsa, kun heidän Ava-tyttärensä oli samassa huoneessa.

Lisäksi Pacheco väittää Rennerin käyttäneen huumeita ja jättäneensä kokaiinia kylpyhuoneen pöydälle, johon heidän tyttärensä yltää, ja miehen alkoholin ja huumeiden käyttö on hänen mukaansa muutenkin karannut käsistä.

TMZ:n mukaan Renner on kieltänyt jyrkästi kaikki ex-vaimonsa väitteet ja sanoo hänen olevan vain rahan perässä. Renner on oman kertomansa mukaan käynyt muun muassa huumetesteissä, joiden tulokset ovat olleet negatiivisia. Hän myös väittää, että hänen ex-vaimonsa on itse se, jolla on ongelmia alkoholin ja huumeiden kanssa.

Rennerin asianajaja kertoo People-lehdelle, että Ava-tyttären hyvinvointi on Rennerille kaikkein tärkeintä.

– Tämä asia on nyt oikeuden päätettävissä. On tärkeää ottaa huomioon, että Sonnin kertomat väitteet ovat hänen yksipuolisia näkemyksiään ja ne on tehty tietty maali mielessä.

Daily Mailin saamien asiakirjojen mukaan Rennerin entiset tyttöystävät ja Avan entinen lastenhoitaja ovat kertoneet omissa oikeuden lausunnoissaan asioita, jotka tukevat Pachecon väitteitä hänen ex-miehensä huikentelevaisesta elämäntavasta.

He ovat kertoneet, että Renner on jättänyt huumeita lojumaan ympäri asuntoaan, osallistunut seksijuhliin ja järjestänyt sellaisia Hollywoodissa ja lähetellyt heille kuvia omasta sukupuolielimestään. Lisäksi he kertovat Rennerin jättäneen tyttärensä moniksi tunneiksi ilman minkäänlaista valvontaa, juoneen itseensä humalaan lähes joka ilta ja järjestäneen kotonaan jatkuvasti äänekkäitä juhlia, jotka ovat häirinneet Avan yöunia.

Jeremy Renner ja Sonni Pacheco menivät naimisiin ja erosivat vuonna 2014. Heillä on 6-vuotias Ava-tytär, jonka huoltajuudesta he parhaillaan kiistelevät.

Jeremy Renner ja Sonni Pacheco menivät naimisiin tammikuussa 2014. Liitto ei kestänyt kauaa, sillä joulukuussa Pacheco haki jo avioeroa miehestään. He päätyivät tuolloin yhteishuoltajuuteen vuonna 2013 syntyneestä Ava-tyttärestään, mutta nyt tilanne on toinen ja Pacheco vaatii yksinhuoltajuutta ja Rennerille vain valvottuja tapaamisia Avan kanssa.