Jennifer Aniston liittyi viimein Instagramiin – ja millä kuvalla: sosiaalinen media sekosi ja koko sovellus kaatui hetkellisesti

rac

Julkaistu:

Näyttelijä Jennifer Aniston julkaisi ensimmäisen Instagram-kuvansa ja sai sosiaalisen median käyttäjät hullaantumaan.
Tiistai oli näyttelijä Jennifer Anistonille pieni historiallinen hetki, sillä hän teki ensimmäisen Instagram-päivityksensä.

50-vuotiaan Anistonin julkaisemassa kuvassa hän poseeraa yhdessä Frendit-kollegoidensa kanssa eli kuvassa ovat Anistonin itsensä lisäksi Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer.

– Ja nyt olemme myös Instagram-ystäviä. Hei Instagram, Aniston kirjoittaa kuvansa yhteydessä.
Sosiaalinen media hullaantui täysin Anistonin kuvasta ja Instagramiin liittymisestä.

Naisen ensimmäinen Instagram-kuva on kerännyt vajaassa vuorokaudessa reilut 8,1 miljoonaa tykkäystä. Ja vaikka näyttelijä ei ole julkaissut kuin yhden otoksen, niin hän on haalinut itselleen jo yli 6,4 miljoonaa seuraajaa.

Daily Mailin mukaan Anistonin ilmestyminen Instagramiin kaatoi sovelluksen hetkellisesti valtavalla seurantapyyntömäärällään, sillä ensimmäisen tunnin aikana sivu houkutteli paikalle yli 116 000 seuraajaa.


Naisen yli kuuden miljoonan seuraajan joukossa on pitkä liuta julkkiksia, jotka ovatkin ilomielin toivottaneet Anistonin tervetulleeksi tämän sosiaalisen median kanavan pariin.Aniston on jakanut omassa Instagramin Tarinat-osiossaan useita kuvia, joissa hänen julkkisystävänsä ovat iloinneet hänen liittymisestään kuvapalveluun. Julkkisten joukosta löytyvät muun muassa näyttelijät Jennifer Garner, Matt LeBlanc, Courtney Cox ja Reese Witherspoon sekä countrytähti Dolly Parton.


Vaikka Anistonin kuva onkin saanut valtavasti tykkäyksiä, se ei ole lähimainkaan Instagramin tykätyimpien kuvien listalla.

Kaikkien aikojen tykätyin Instagram-kuva on kananmunasta, joka on kerännyt yli 53,8 miljoonaa tykkäystä. Kun kuva julkaistiin tammikuussa, niin sen tarkoitus oli kerätä enemmän tykkäyksiä kuin yksikään kuva aikaisemmin.
Kakkosena listalla on Kylie Jennerin ensimmäinen kuva hänen tyttärestään 18,6 miljoonalla tykkäyksellä ja kolmantena edesmennyt kohuräppäri XXXTentacation viimeisellä kuvallaan ennen kuolemaansa, joka on kerännyt 17,2 miljoonaa tykkäystä.