Alma julkaisi harvinaisen kuvan Natalia-rakkaastaan – suutelee tyttöystäväänsä hellästi: ”Rakastan sinua kulta”

Julkaistu:

vuosipäivä
Alma juhlistaa parin vuosipäivää herkällä yhteiskuvalla.
Laulaja Alma, 23, juhlistaa Instagramissa parisuhteensa vuosipäivää harvinaisella yhteiskuvalla. Poppari julkaisi tilillään tiistaina herkän kuvan, jossa hän poseeraa tyttöystävänsä Natalian kanssa.

Kuvatekstissä Alma kertoo, että pari on ollut yhdessä kolme vuotta.

– Rakastan sinua kulta, Alma toteaa kuvan yhteydessä.
Alma on pysynyt julkisuudessa hyvin vaitonaisena yksityiselämästään ja parisuhteestaan. Maaliskuussa hän teki poikkeuksen ja puhui suhteestaan brittiläiselle Gay Times -lehdelle. Tuolloin hän kertoi, ettei ole tuonut Nataliaa kameroiden eteen, sillä haluaa suojella häntä julkisuuden varjopuolilta.

– En ole halunnut tuoda tyttöystävääni gaaloihin tai muihin vastaaviin paikkoihin, koska hän on minulle kaikki kaikessa, enkä halua sekoittaa hänen päätään sen maailman takia. En silti halua piilotella mitään, Alma sanoi brittilehdelle.

Haastattelu oli ensimmäinen kerta, kun Alma sanoi julkisesti seurustelevansa naisen kanssa.

– Jos ihmiset eivät pidä minusta sellaisena kuin olen, jos he ajattelevat että juhlin liikaa tai olen ällöttävä koska minulla on tyttöystävä, niin okei. Minun täytyy se vain hyväksyä, muuten ahdistun, hän sanoi.

Laulaja kertoi brittilehdelle olevansa onnekas, sillä hänen vanhempansa ja ystävänsä ovat hyväksyneet hänet sellaisena kuin hän on. Hänen seksuaalinen suuntautumisensa on aina ollut lähipiirille selvää eikä asiasta ole tarvinnut käydä keskusteluja.

– En ole koskaan ymmärtänyt, että homous voisi olla jotenkin jännittävää. Minulle se on vain normaalia, Alma totesi.


Idols-laulukilpailusta julkisuuteen ponnahtanut Alma on yksi tämän hetken Suomen kuumimmista poplaulajista. Hän on niittänyt mainetta kansainvälisesti ja menestynyt esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Britanniassa. Viime kesänä Alma esiintyi suurilla kansainvälisillä festivaaleilla ja hurmasi niiden yleisöt.

Myös kansainväliset tähdet ovat huomanneet suomalaislaulajan ja Alma onkin tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Miley Cyrusin kanssa. Megatähti on hehkuttanut Almaa estottomasti ja kaksikko on ystävystynyt sekä tehnyt musiikkia yhdessä. Ystävykset pitävät yhteyttä ja käyvät yhdessä juhlimassa.

– Meillä vaan klikkas Mileyn kanssa tosi hyvin – ja teki se minulle tatuoinninkin, Alma kertoi IS:lle syyskuussa.

– Luulen, että hänestä oli hauskaa, että olin silloin 22-vuotias ihan tavallinen tyyppi, joka tekee musaa. Olen nähnyt tuolla Jenkeissä sitä stara-meininkiä, ja kaikkien ympärillä hääsää vain tyyppejä, jotka ovat sillä staralla töissä. Minä asennoiduin musan tekemiseen yhdessä niin, ettei minulle ollut mikään pakko saada biisiä hänen levylleen. Olen niin suomalainen, että suhtaudun koko hommaan niin, että tulee, mitä tulee.

Alman tuorein projekti on Charlien enkelit -elokuvassa kuultava kappale, jonka säveltämisessä hän on ollut mukana.