1-vuotiaan Roope Salmisen kohtalo naurattaa Instagramissa – Krisse-täti sulloi ronskisti nukkejen sekaan ja antoi mennä: ”Vähän on ahdasta”

Julkaistu:

nostalginen kuva
Roope Salmisen täti Krisse Salminen julkaisi Instagramissa nostalgisen kuvan vuodelta 1990.
Näyttelijä ja koomikko Krisse Salminen, 43, julkaisi tiistaina Instagramissa hulvattoman kuvan vuodelta 1990. Kuvassa nuori Salminen työntää nukenvaunuja, joiden kyydissä on iso liuta nukkeja.

Tarkemmin katsottuna vaunuissa nököttää myös pieni poika, joka paljastuu kuvatekstissä Salmisen veljenpojaksi, sittemmin koko kansan tuntemaksi Roope Salmiseksi.

– Muistelin, että vuonna 1990 olin jo ärhäkkä teini, mut näköjään leikin iloisesti nukeilla ja Roopella, Krisse Salminen kertoo kuvatekstissä.
Siniseen asuun puettu Roope on kuvassa noin 1-vuotias, sillä hän on syntynyt vuonna 1989. Hänen vierellään vaunuissa on kolme nukkea, joiden alle taapero on jäänyt osittain. Kiharatukkainen Krisse puolestaan on teini-ikäinen ja työntää vaunuja kasvoillaan vakava ilme.

Juontajana, näyttelijänä ja laulajana tunnettu Roope Salminen on kommentoinut tätinsä julkaisemaa kuvaa tyhjentävästi.

– Mä en muista tätä, hän toteaa.

– Sitä kutsutaan postraumaattiseksi stressiksi, kuuluu erään Instagram-käyttäjän vastaus Roope Salmisen kommenttiin.

Salmisten kuva on kirvoittanut Instagramissa naurua ja sitä kehutaan vuolaasti. Putous-tähti Christoffer Strandberg on kommentoinut kuvaa itkunauru-emojilla, samoin kuin moni muu. Pienen Roopen osaa leikeissä myös pahoitellaan pilke silmäkulmassa.

– Roope-parka, naureskelee yksi kommentoija.

– Vähän on ahdasta vaunuissa ja hoitajalla hieman turhautunut ilme, jatkaa toinen.

– Loistava kuva, kolmas ihailee.


Roope Salminen on kertonut aiemmin Instagramissa, että Krisse Salminen on hänelle tärkeä ihminen ja listasi tätinsä maailman ihanimpien naisten listalle. Krissen veli on Eppu Salminen, joka on Roope isä.

Salmiset ovat kaikki tuttuja näytelmistä ja televisiosta. Eppu Salminen on pitkän linjan näyttelijä ja hänen isänsä puolestaan on legendaarinen visailujuontaja Reijo Salminen.

Krisse Salminen singahti kuuluisuuteen turhamaisella ja tyttömäisellä Krisse-hahmollaan, joka sai vuonna 2003 oman tv-ohjelman Neloselle. Sittemmin Salminen on näytellyt useissa näytelmissä sekä tv-ohjelmissa. Hän on myös osallistunut Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka hän voitti yhdessä Matti Puron kanssa vuonna 2012.

Roope Salminen puolestaan tunnetaan Roope Salminen ja koirat -yhtyeen keulahahmona, improvisaatioteatterista, tv-juontajana ja näyttelijänä. Hänet on nähty muun muassa Swingers-, 95- ja Teit meistä kauniin -elokuvissa sekä Putous- ja Kotikatu-sarjoissa.