Muistatko Popstarsista tähdeksi singahtaneen Kanan? Pudotti 10 kiloa yksinkertaisella muutoksella – ”Jos ihminen haluaa laihtua, hän laihtuu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko Popstarsista tähdeksi singahtaneen Kanan? Pudotti 10 kiloa yksinkertaisella muutoksella – ”Jos ihminen haluaa laihtua, hän laihtuu”

Kuvituskuva
Julkaistu: 15.10.2019 20:10

Artisti, juontaja Marianna, Kana, Alanen päätti tiputtaa painoaan.

Marianna Alanen, artistina tunnettu Kana, otti itseään niskasta kiinni kesäkuun puolessa välissä vuonna 2018. Hän ei tykännyt kehostaan ja päätti tiputtaa painoaan. Marianna alkoi yksinkertaisesti syödä vähemmän kuin kuluttaa, mutta ei kuitenkaan ryhtynyt himourheilemaan.

– Jos ihminen haluaa laihtua, hän laihtuu. Toki aina löytyy tekosyitä, että voisi ottaa vaikka palan suklaata, mutta on oltava määrätietoinen ja jyrkkä. Päätöksestä ei saa luistaa, hän kertoi Westerbackin Horse Show -tilaisuudessa.

Marianna Alanen eli Kana karisti 10 kiloa yksinkertaisella ruokavalion muutoksella. Hän alkoi syödä vähemmän kuin kulutti ja suosi kasvisruokaa.

Marianna Alanen eli Kana karisti 10 kiloa yksinkertaisella ruokavalion muutoksella. Hän alkoi syödä vähemmän kuin kulutti ja suosi kasvisruokaa.

Kuusi- ja kolmevuotiaiden lasten äiti sanoo, ettei lasten perässä juokseminen saanut kiloja tippumaan vaan yksinkertaisesti vankka halu laihtua.

– Söin kasvisruokaa ja hurahdin nyhtökauraan. Huomasin senkin, että kilojen myötä jaksoin juosta koirieni kanssa ja sekä selkäkivut että polvikivut hävisivät. Ihanaa voida tässä iässä hyvin, 43-vuotias nainen intoili.

Artistina Kanalla on suunnitelmia, mutta niistä hän ei vielä hiiskunut.

– Odottelen tässä muutamia päätöksiä, hän sanoi arvoituksellisesti.

Kana vuonna 2017.

Kana vuonna 2017.

Kana tuli julkisuuteen osallistuttuaan Suomen ensimmäiseen Popstars-kilpailuun 2002. Sen jälkeen hän juonsi MTV3:n lasten seikkailuohjelma Skabadabaduuta 2003–2005 ja MTV3:n ja C More Juniorin Staraoke-lastenlaulukilpailua 2003–2011.

Kana oli C More Juniorin kanavajuontaja yhdessä Tea Hiillosteen kanssa, mutta sen lisäksi hän oli muusikko MC Kana. Hän on levyttänyt kaksi albumia ja kirjoittanut Staraoke-kirjan.

Sittemmin Kana on ryhtynyt yrittäjäksi. Hän pyörittää yritystä, joka valmistaa koiravarusteita.

– Olen tehnyt koiranvarustemallistoa vuodesta 2009. Aloitin käsityöläisenä, ja vuodesta 2013 aloin tuottaa kysynnän vuoksi sarjatuotantomallistoa eläintarvikeliikkeisiin, Kana kertoi IS:lle pari vuotta sitten.

Tuoreimmat osastosta