Huomenta Suomen suosikki­juontaja Ivan Puopolo jättää MTV:n – ”kaikenlaiset epäilyt” lähtivät heti lentoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Huomenta Suomen suosikki­juontaja Ivan Puopolo jättää MTV:n – ”kaikenlaiset epäilyt” lähtivät heti lentoon

Huomenta Suomen juontaja Ivan Puopolo kertoo Twitterissä jättävänsä ohjelman.

Ivan Puopolo on työskennellyt viime vuodet MTV:n Huomenta Suomen juontajana.­

15.10.2019 16:16

Toimittaja ja juontaja Ivan Puopolo kertoi tiistaina Twitterissä jättävänsä MTV:n perinteikkään aamuohjelman Huomenta Suomen.

– Hyvät kaikki! Täten ilmoitan, että Huomenta Suomen päättymisen myötä olen vailla toimeksiantoja 18.12.2019 alkaen. Olen reipas ja aktiivinen setämies. CV:ssä ei ole "Rakentava twiittaaja" -palkintoa, mutta paljon muuta löytyy! Ja kalenterissa hyvin tilaa, Puopolo twiittasi.

MTV tiedotti syyskuussa, että kanava uudistaa aamuohjelmistoaan ja samalla Huomenta Suomi muuttuu Uutisaamuksi. Samalla kanava aloitti rekrytoinnin, jossa haettiin muun muassa uusia ruutukasvoja.

Twitterissä kummasteltiin välittömästi, onko Puopolo irtisanottu. Hän oikaisi spekulointia toisessa twiitissään, ja kertoi päätöksen syntyneen hyvässä hengessä.

– Näköjään on kaikenlaisia epäilyjä, niin korostetaan, että kyse ei ole potkuista tai mistään erimielisyyksistä vaan luonnollisesta työtilanteen muutoksesta. Ohjelma loppuu (tai muuttuu toiseksi) ja sitä myöten myös minun tekemiseni. Hyvä henki on todellakin koko ajan ollut, Puopolo twiittasi.

MTV Uutisten päätoimittaja Tomi Einonen, onko muihin ruutukasvoihin tiedossa muutoksia?

– En osaa vielä sanoa. Aamun kokonaisuutta suunnitellaan ja rekryt ovat parhaillaan päällä. Katsotaan sitten, Einonen kertoo IS:lle.

MTV:n aamuohjelmaa Huomenta Suomea on näytetty televisiossa liki 30 vuotta. Puopolo toimi ohjelman juontajana yli kaksi ja puoli vuotta.

Huomenta Suomen kasvot poseerasivat ohjelman uudistuksen yhteydessä joulukuussa 2016. Vasemmalta Ivan Puopolo, Pekka Pouta ja Sini-koira, Jesse Kamras, Joanna Kuvaja, Kirsi Alm-Siira, Nina Rahkola ja Mervi Kallio.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?