Jari-Matti Latvala avautuu nykytilanteestaan eron jälkeen: ”Sattuu erota”

Jari-Matti Latvala kertoo erotuntemuksistaan Instagram-tilillään.

15.10.2019 15:20

Rallitähti Jari-Matti Latvala avautuu Instagram-tilillään tuoreesta erostaan Maisa Torpan kanssa. Torppa vahvisti maanantaina Instagram-tilillään, että hän ja Latvala ovat eronneet.

Lue lisää: Maisa Torppa vahvistaa eronneensa Jari-Matti Latvalasta: ”Jatkamme elämää ystävinä”

Julkaisussaan Latvala painottaa, ettei ero ole ollut kummallekaan osapuolelle helppo.

– Haluan kertoa toisin kuin verkossa olevien lehtien otsikoinneissa on annettu ymmärtää viitaten helpottuneeseen olotilaani: tarkoitin tällä päätöstäni keskittyä uraani enkä eroon Maisasta, Latvala kirjoittaa päivityksessään.

– Maisa on aivan upea ihminen ja sattuu erota, hän jatkaa.

Muissa asioissa hän kehottaa lukemaan Maisan Instagram-päivityksen.

Jari-Matti Latvala aikoo keskittyä uraansa.

Julkaisu on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja lukuisia kommentteja. Kommenteissa toivotetaan Latvalalle voimia nykyiseen elämäntilanteeseen. Torppa on itse kommentoinut julkaisua sydämellä.

Maisa Torppa kirjoitti omassa eropäivityksessään pariskunnan hämmästyneen 3,5 vuotta sitten siitä, kuinka paljon heidän parisuhteensa kiinnosti julkisuudessa.

– Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun, Torppa viittaa kirjoituksessaan viime viikot velloneeseen kohuun.

Torppa kiitteli yhteisten vuosien olleen rakkaudentäyteisiä ja onnellisia, mutta toteaa, että julkisuus on kuormittanut suhdetta.

Lue lisää: Näin Jari-Matti Latvalan ja Maisan Torpan häädraama eteni: vakava keskustelu Vantaalla, Maisa sulki oven ja lähti Monacoon

Jari-Matti kertoi tuntemuksistaan IS:lle maanantaina sen jälkeen, kun Torppa oli julkistanut erouutiset. Hän kertoi aikovansa keskittyä täysillä ralliin, sillä haluaa pelastaa uransa.

– Olemme eronneet. Keskustelimme viikonvaihteessa asioista, eikä minulla ole Maisasta kuin hyvää sanottavaa. Kaikki asiat on sovittu ja elämä loksahtaa varmasti pian omaan uomaansa, hän pohti.

– Olimme yhdessä runsaat kolme vuotta, mutta päätimme jatkaa elämäämme eri tahoilla. Olo on nyt helpottunut.

Latvala sanoo, että ex-pariskunta alkaa nyt järjestellä asumisiaan, sillä heillä on ollut yhteinen talo pääkaupunkiseudulla.

– Suhteemme on ohi. Keskityn nyt kauden kahteen viimeiseen ralliin, sillä haluan pelastaa urani, Latvala sanoi.

Pari oli yhdessä reilut kolme vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?