Maailman kauneimmaksi tituleerattu Megan Fox julkaisi harvinaisen kuvan lapsistaan – tältä näyttävät suloiset Noah, Bondhi ja Journey - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailman kauneimmaksi tituleerattu Megan Fox julkaisi harvinaisen kuvan lapsistaan – tältä näyttävät suloiset Noah, Bondhi ja Journey

Näyttelijä Megan Fox julkaisi Instagram-seuraajiensa iloksi suloisia perhekuvia Disneylandista.

Megan Fox julkaisi Instagramissa suloisia Dinseyland-kuvia perheestään.­

15.10.2019 13:53

Hollywood-tähti Megan Fox julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään harvinaisia perhekuvia Disneylandista, joissa perhe on virittäytynyt jo muutaman viikon päässä siintävän Halloweenin tunnelmiin.

Ensimmäisessä kuvassa näyttelijä poseeraa kolmen lapsensa kanssa taustallaan maailmanpyörä. Toisessa kuvassa on mukana myös hänen aviomiehensä Brian Austin Green.

Näyttelijän päässä komeilivat Minni Hiiren kovat ja perheen esikoinen, 7-vuotias Noah on valinnut ylleen noita-asun. 3-vuotias Journey poseeraa puolestaan suloisessa dinosaurusasussa ja 5-vuotias Bondhi vaikutti pukeutuneen luurangoksi.

Muun muassa Transformers-elokuvista tunnettu Fox on julkaissut Instagramissa varsin vähän kuvia lapsistaan ja tuonut heitä harvoin julkisuuteen. Näyttelijä sai pari vuotta sitten vihat niskoilleen, kun Frozen-elokuvaan ihastunut esikoispoika Noah kuvattiin prinsessamekko yllään.

Brian Austin Green riensi puolustamaan poikaansa sosiaalisen median julmilta kommenteilta.

– Olen kuullut, että jotkut ihmiset eivät hyväksy sitä, että poikani pukeutuu mekkoihin. Heille minulla on vain yksi viesti: minä en välitä. Noah on vasta 5-vuotias, ja jos hän haluaa pukeutua mekkoon, hän pukeutuu mekkoon ja sillä selvä, Greene ärähti ja kertoi, ettei pariskunta tuputa lapsilleen sukupuoleen liittyviä stereotypioita.

People-lehden mukaan Fox kertoi hiljattain, että poika on saanut mekoista yhä ikäviä kommentteja koulussa, mutta ei välitä niistä. Hän on muutenkin kiinnostunut vaatteista.

Megan Fox kertoi hiljattain, että hänen asemansa seksisymbolina on ollut hankala.­

– Hän suunnittelee ja piirtää asukokonaisuuksia ja on hyvin lahjakas siinä, Fox paljasti, vaikka pariskunta on muuten ollut julkisuudessa hyvin vaitonainen jälkikasvuunsa liittyen.

Fox kertoi syyskuussa kärsineensä seksisymbolin leiman myötä tulleesta seksuaalisoinnista ja esineellistämisestä, josta tuli osa hänen jokapäiväistä elämäänsä.

– Se oli jatkuvaa ja kokoaikaista, jokaisessa työskentelemässäni projektissa. Se ajoi minut hulluuden partaalle.

Tilanne kävi lopulta niin pahaksi, että Fox kertoi saaneensa hermoromahduksen ja kaihtaneensa haastatteluja ja julkisia esiintymisiä.

Näyttelijäpariskunta Megan Fox ja Brian Austin Green kuvattiin syyskuussa kolmen lapsensa kanssa Calabasasissa sijaitsevan ostoskeskuksen läheisyydessä.­

– En halunnut tulla nähdyksi julkisuudessa, sillä olin aivan täysin varma ja kauhuissani siitä, että minua haukuttaisiin tai päälleni syljettäisiin. Että joku huutaisi, kivittäisi tai pahoinpitelisi minut vain siksi, että liikuin julkisella paikalla. Se oli hyvin synkkä hetki elämässäni.

Näyttelijä kertoo saaneensa elämäänsä perspektiiviä saatuaan ensimmäisen lapsensa Noahin syntymän jälkeen.

Hän kokee kuitenkin äitiyden olevan iso haaste elokuva-alalla.

– Äitiyttä ei arvosteta, vaan sitä pidetään rajoitteena. Se on valitettavaa, sillä kukaan ei tiedä, mitä käymme läpi, hän tuumaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?