Miljoonien seuraama poptähti ja muoti-ikoni Sulli on kuollut vain 25-vuotiaana – poliisi tutkii kuolinsyytä

Julkaistu:

Eteläkorealainen poptähti Sulli on kuollut vain 25-vuotiaana.
Korealainen poptähti Sulli, oikealta nimeltään Choi Jin-ri, on kuollut vain 25-vuotiaana.

Sulli löydettiin maanantaina kuolleena kotoaan Seongnamista, joka sijaitsee lähellä Etelä-Korean pääkaupunkia Soulia.

Paikallinen poliisi on vahvistanut suru-uutisen useille eri medioille ympäri maailmaa, ja kertoo, että naisen kuolinsyytä tutkitaan.

Sulli on tehnyt uraa niin laulajana, näyttelijänä kuin mallina, ja hänellä on omalla Instagram-tilillään kuusi miljoonaa seuraajaa.
Sullin ura alkoi jo hänen ollessaan lapsi, kun hän esiintyi 11-vuotiaana SBS:n draamasarjassa Ballad of Seodong. Hänet on nähty myöhemmin myös elokuvissa Fashion King ja I AM sekä useissa tv-sarjoissa.

Vuonna 2009 hän liittyi K-pop -yhtye f(x):n, ja teki bändin kanssa useita levyjä ja kiersi keikkoja. Hän kuitenkin jätti bändin vuonna 2014, sillä hän kertoi kokeneensa todella paljon paineita ja nettikiusaamista uraansa liittyen. Virallisesti hän erosi bändistä vuonna 2015 ja alkoi keskittyä uraansa näyttelijänä.

Vuonna 2017 hän kertoi haastattelussa, että hän voisi tehdä loppu elämänsä ajan uraa näyttelijänä.

Nainen ehti tehdä nuoresta iästään huolimatta uraa myös mallina ja hänet on nähty esimerkiksi kosmetiikkabrändi Estee Lauderin mainoksissa. Aiemmin tänä vuonna hän aloitti uudelleen laulaja, tällä kertaa sooloprojektin parissa. Hänen ensimmäinen singlensä Goblin julkaistiin vain muutamia kuukausia sitten.
BBC:n mukana Sulli on joutui myös ikävän kohun keskelle. Hän ei koskaan peitellyt mielipiteitään asioista ja hän julkaisi sosiaalisessa media useita kuvia, joissa hänen nänninsä näkyivät – se oli kova pala konservatiivisessa Etelä-Koreassa ja hän sai jälleen paljon kuraa niskaansa somessa.

Hän julkaisi ensimmäisiä nännikuviaan vuonna 2016, mutta se ei jäänyt siihen. Syyskuussa hän esiintyi Instagram-livessä niin, että hänen rintansa näkyivät vahingossa suorassa lähetyksessä, ja uusi kohu oli valmis.

Viimeisimmän Instagram-julkaisunsa Sulli julkaisi vain päivää ennen kuin manageri löysi hänet kuolleena kotoaan.