Jersey Shore -tähti uhkasi tappaa tyttöystävänsä – 1,5-vuotias lapsi joutui keskelle väkivaltaista välikohtausta

Julkaistu:

Suositusta Jersey Shore -sarjasta tuttu Ronnie Ortiz-Magron väitetään hyökänneen lapsensa äidin kimppuun reilu viikko sitten.
Tosi-tv-tähti Ronnie Ortiz-Magro, 33, pidätettiin viikko sitten perjantaina hänen käyttäydyttyään uhkaavasti lapsensa äitiä kohtaan. MTV:n Jersey Shore -sarjassa nähty Ortiz-Magro on TMZ:n mukaan uhannut tappaa on-off tyttöystävänsä Jen Harleyn, 32.

TMZ:n mukaan Los Angelesin poliisin asiakirjoista selviää, että 4. lokakuuta sattuneen välikohtauksen aikana ”Epäilty kertoi uhrille, että hän aikoo tappaa hänet. Epäilty työnsi uhrin ulos talosta. Epäilty juoksi uhrin perässä”.

Ortiz-Magro tuomittiin välikohtauksen jälkeen kiireellisissä tapauksissa käytössä olevaan lähestymiskieltoon, joka velvoittaa hänet pysymään vähintään sadan jaardin eli noin 91 metrin päässä Harleysta sekä heidän 1,5-vuotiaasta Ariana-tyttärestä. Lisäksi Ortiz-Magro tulee pysyä sadan jaardin päässä heidän kodistaan.

TMZ:n mukaan oikeusasiakirjoista käy ilmi, että Harley yritti uhkaavan välikohtauksen aikaan hakea apua naapureiltaan.

– Uhri koputti naapurin ovelle ja laittoi vauvan maahan. Epäilty nappasi vauvan ja raahasi uhrin maahan. Epäilty löi uhria suljetulla nyrkillä kasvoihin aiheuttaen näkyviä vammoja, asiakirjoissa todetaan viihdesivuston mukaan.

TMZ kertoo myös, että Ortiz-Magron lähipiirin mukaan hän ei ole missään vaiheessa uhannut Harleyn henkeä, vaan oli vain peloissaan tyttärensä turvallisuuden puolesta. Lähteiden mukaan Harley roikotti Arianaa aidan yli ja Ortiz-Magro pelkäsi, että tytär loukkaantuisi. TMZ:n lähde väittää, että Harley oli nauttinut runsaasti alkoholia aiemmin päivällä järjestetyssä tapahtumassa.

Yhdysvaltalaismedian mukaan Harley pyrki väkivaltaisen välikohtauksen aikaan epätoivoisesti suojaan yhdessä tyttärensä kanssa. Hänen kerrotaan yrittäneen paeta jopa naapurin ajoneuvon takakonttiin.

Muutama päivä tapauksen jälkeen Harley ikuistettiin kuviin, joissa näkyy selkeästi suuria ruhjeita ja mustelmia hänen olkapäässä sekä reidessä.


Daily Mailin mukaan Ortiz-Magron ja Harleyn suhde on ollut jo pitkään hyvin mutkikas. Pari on välillä ollut yhdessä ja välillä eronnut. Lokakuun alussa heidän nähtiin yhdessä nauttimassa aurinkoisesta päivästä Beverly Hillsissä.

Tuolloin Ortiz-Magron kommentoi TMZ:lle, että parin välillä oli kaikki kunnossa.

Ronnie Ortiz-Magro nousi julkisuuteen MTV:n suositusta Jersey Shore -sarjasta. Vuonna 2009 alkanut tosi-tv-sarja seurasi nuoren kaveriporukan juhlia ja ihmissuhteita. Sitä esitettiin myös Suomessa.